fredag 4 maj 2012

Drunkna Inte I Vågrörelser Och Känslor


Nu ligger jag i soffan. Besiktningen gick bra, jippi! Efteråt tog jag med mig lunch till Mälaren och njöt av den friska vinden och vågorna ett tag. Mälaren är känd för sin sand- och lerbotten därav brunt vatten. Inte så vackert att titta på alla gånger, men ljudet och rörelsen är ljuvlig hur det en är med botten. Jag har haft en skön dag med mig själv och sedan en fika med min syster. Träffade en gammal kär kollega också, det var varmt i hjärtat. 


När jag kom hem, lite yr och vingelkantig för jag känner av medicinbytet, låg denna bok "Drunkna inte i dina känslor" i brevinkastet. En överlevnadsbok för HSP, den ska jag läsa över helgen och se om den ger mig mer insikt om mig själv och hur jag kan hjälpa mig att möta världen. 

Ha en skön fredagkväll och glöm inte att Andas


4 kommentarer:

MyStory sa...

Så skönt att bilen gick genom besiktningen! Den där boken måste du berätta mer om senare. Den låter intressant.
Kram

LyckligaPraliner sa...

Härliga härliga bilder du tagit! Lite lustigt att se med tanke på att jag nyss skrivit om vatten. Men bubbligt sommarregn ist. Hoppas du inte behöver vara vingelkantig så länge. Ha en fin fredagskväll med din nya bok som förhoppningsvis hjälper dig :)

Kram Ann-Louise

jeanettish.blogspot.com sa...

bilderna påminner om ens stora liv med sitt brokiga innehåll. i dessa ser jag rörelse och energi framför allt :)
önskar dig glad lördag med lagom värme och tillit till dig själv och din egen styrk ♥

Livskrafter sa...

Föll pladask för dina bilder. FÅngade ögonblick av liv och jag kan riktigt känna vattnet och höra ljudet av vågrörelser. Så härligt

Blev vldigt nyfiken på boken. Tala gärna om vad du tyckte när du läst klart
kram kram