torsdag 10 maj 2012

Dans
Vad tycker vi om dans? Jag älskar män som kan dansa och föra en kvinna i en vals eller foxtrot. Att se män med hållning och självförtroende föra säkert över dansgolvet är galet sexigt tycker jag. hehheh Där stack jag ut lite .... Jag har dansat länge. Jag kan minnas när jag var liten flicka och dansade med mina pappa. Han kan dansa och förde mig så lätt så lätt över golvet. I min generation är det inte så vanligt att man möter någon som kan dansa, så en gång när jag var ute och blev uppbjuden och det visade sig att han kunde dansa efter konstens alla regler. Då var jag i himlen i flera dagar efteråt. :D Att titta på let´s dance är kul och se Anton dansa ut sitt register vecka efter vecka är en fröjd för ögat. Hur han kan bli så säker i sina rörelser på en vecka är en gåta. Det ser ut som han dansat i hela sitt liv. 

Jag gillar att titta på dansfilmer också, den med Richard Geere och Jennifer Lopez på en dansskola, jag kommer inte ihåg vad den heter som vanlig.  Jag vet inte om det är något romantiskt drag i mig som drar mig till killar som kan dans. Något med prinsen som kommer på sin vita häst och sveper med mig i sin dans... Löjligt men jag är nog rätt romantisk och gillar Jane Austin filmer, kostymfilmer i huvudtaget ska jag nog säga. Så vad tycker ni om dans? 


11 kommentarer:

Ninja sa...

Jag gillar att dansa men kan inte dansa....

Osloskånskan sa...

Jag är heller ingen hejare på dans, men skulle önska jag var det.
Har en gång i mitt liv dansat sving (bugg på svenska?) med en kollega som verkligen kunde föra; jag var dansgolvets gudinna den kvällen! (och hade träningsvärk i ben och under fötterna i en vecka efteråt; men det var det värt!)

Ninja sa...

Det är sant sommarregn doftar gott

jeanettish.blogspot.com sa...

dans och ett mörkt visir på en mc-hjälm ;) 6-igt ...

Ankii Nilsson sa...

Dans är speciellt jaaa. Oh dansfilmer är underbara, fram för allt Datry dancing, den filmen vet jag inte redigt hur många gånger jag sett:)

Kramiz

messan sa...

Jag älskar att dansa och gör det gärna...:)!
Det heter Shall we dance..:) Sett många gånger och har den här hemma.
Kramis

MyStory sa...

Jag har alltid önskat att jag vore riktigt duktig på att dansa men jag är nog en medelmåtta. Numera klarar jag tyvärr inte av att dansa mer än en eller två lugna danser så jag brukar välja att avstå istället. Även jag brukar titta på Let's dance. Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram

Byronesse sa...

Jag är helt på din linje. Jag vill bli uppvaktad, uppbjuden, förd och förförd som i en riktig kostymfilm. Jag är en äkta anglofil och har nog läst mig igenom alla Austen och Bronteböcker som går att få tag på. Jag men...Vem vill inte ha en mr Darcy?! Jag har nog levt ute på en engelsk hed i något tidigare liv och älskar det där lite torra, gentlemannamässiga men i hemlighet busiga sättet.
Jag ska dansa i helgen! Jippie!
Kramar i tusen.

Anonym sa...

Jag älskar att dansa! Som barn tävlade jag i bugg och foxtrot en period. Skulle vilja lära mig latinamerikansk dans och ska nog ta med maken om några år.

Härligt med män som kan föra och smidigt röra sig i dansen.
Jag är också imponerad an Anton, men även av lilla Molly.

Kramis

Vida sa...

Älskar också att dansa.. och tycker också det är attraktivt när män dansar.. skulle gärna träffa nån som kan föra mig ut på ett dansgolv, eller som är villig att lära sig.. men det är inte ett måste!

Ha en fin helg du med :)

Livskrafter sa...

Dansa är underbart. Jag brukar säga att det är kroppens sätt att skriva poesi. Jag kan egentligen inte eller jo det kan jag väl men inte rent tekniskt så, men jag och min kropp älskar att bli uppbjudna av en man som KAN sin sak och som har det i blodet. Lovely
Ha en fin lördag och KRAM
Emma