onsdag 7 november 2012

En Slant Jag hit Och En Slant Jag dit .....Min meditation kör igång många tankar i huvudet. Positivt är det men mycket att tänka på och det snurrar kraftigt nu i knoppen. Och utredningen som visade på att jag är för mycket i huvudet och för lite i kroppen, hehehehe. Men men jag tror nog att dessa 21 dagar och framåt kan få mig en bit på väg. Vägen som är rätt för mig. Jag vet vart jag inte ska, det är solklart, för varje dag som går. Jag ser även dit jag vill och i morgon börjar ett litet planeringsarbete för att göra möjligheten större att jag hamnar där jag vill. 

Livet kan vara taggigt, kurvigt, ibland tappar man fotfästet helt och halkar av vägen ett tag. Jag har nog legat och krupit ganska länge i diket. Men som sagt, synen börjar bli klar och jag har tagit ut siktet mot målet. Nya val, nya mål och nya stigar att trampa upp, men väldigt inspirerande, spännande och roligt. 

Har jag sagt att jag är livrädd egentligen.... men jag har inget annat val ..... ingen annan en jag kan leva mitt liv. 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas


3 kommentarer:

Monica sa...

Livet är inte lätt...hit och dit...upp och ner...det gäller att hitta balansen och det är INTE lätt! Men du är duktig! Hör du det: du är duktig!!!
Må gott!
Kram kram kram

Fröken Hulda sa...

Svar: Faktiskt är det så M-L att jag hade utmattningssyndrom 2010 med återfall 2011 och idag sa psykologen att hon misstänkte utmattningsdepression mitt i allt

Anonym sa...

Vi är nog många som är vettskrämda i livet;-) Men att inse det är ett enormt stort steg framåt.
Kram Ann