tisdag 6 november 2012

Ge Ut Bok
Låt mig få presentera ett av mina projekt som jag har arbetat med den sista tiden. En bok! Skriven av mig och min vän Tina P Jönsson. Den kommer ut till lucia och den går att förbeställa hos mig. Jag är glad och stolt över vårt arbete och jag ser fram emot att ha den i min hand. Här har ni en länk till en utförligare presentation av boken.  

Ta hand om er och kom ihåg att Andas


7 kommentarer:

Anonym sa...

Säger bara WOW!!!! Du är ju helt fantastiskt :) //Leontine

Monica sa...

Jag blir så glad! Lycka till med boken! Tänk att det blev en bok??? Är djupt imponerad av er båda. Men klart lite mer på DIG som jag följt så länge!
Var rädd om dig och må så gott!
Kram och vink från mig.

Lina sa...

Åh, den kommer jag att vilja läsa. Jag har läst boken "Drunkna inte i dina känslor". Det behövs verkligen fler böcker inom detta ämne. Grattis till din bok :)
Kram L

LyckligaPraliner sa...

Men vilken fin bok och säkert väldigt efterlängtad av de som behöver den. Grattis fina du. Så roligt och spännande. Det är något stort som väntar dig. Det är jag säker på. Du är ämnad för det. All din kunskap och dina erfarenheter måste komma till användning och nu gör det ju det också, genom boken. Men mer väntar. Och som fotograf är du mycket proffsig och kunnig :)

Kram Ann-Louise

MyStory sa...

En bok! Wow, så imponerad jag blir!!! Den ska jag titta närmare på :-)
Kram

Vida sa...

Åh vad härligt att ni ger ut en egen bok :)Den blev jag väldigt nyfiken på..

Kramar

jeanette sandelin sa...

grattis fin M-L ♥
all lycka önskar jag dig :)