söndag 25 november 2012

Goa Möten På Olika Vis
Igår damp den ner i mailboxen. Vår bok i pdf-format. Färdig att granskas in i minsta detalj. Den är vacker och jag är stolt och lycklig över att jag är en del av att denna bok finns till. Snart till alla andra att ta del av. Jag är tacksam för livet gav mig möjlighet att träffa Tina, min allra goaste själsfrände och författarkollega. Jag blir faktiskt rörd över stunden som kommer över mig. På tisdag dimper boken ned i min brevlåda och jag kan ta och känna på den och när vi säger ja, den är precis som den ska. Då kör tryckerit på högvarv för att producera den. 

Visst har det inneburit arbete med att skapa den, men bara kreativs livskvalité arbete. Sådan tid som höjer min dag. Massa kunskap har kommit till mig också, och mycket lärdom som blir nyttig för framtida projekt. Att Tina och jag bara har börjat på vår gemensamma resa är jag helt övertygad om. 

När mörkret faller utanför och jag sitter här med tända ljus och en rykande cilli con cane då längtar jag till det blir riktigt vinter. Knarrande fotsteg, glittrig snö, bitande vind i nästippen och en sagolandskap som har klätt sig i vinterskrud. Jag längtar till jag kan göra snöänglar och åka pulka (brukar bli åka soppåse för mig). Sedan komma in rödkindad och frysen och värma lite varm choklad och mysa under filtar. 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas


6 kommentarer:

Gunilla sa...

Härligt stort Grattis till er :)

Pirjo Brandestam sa...

Du kan kalla dig för en författare numera...Tänk !!
Vet inte om jag har sagt Grattis, men gör det nu i alla fall :) Är så jätteglad för din skull min kära vän :)
Ha en fortsatt lycklig dag !! Kram <3

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vad underbart för dig med boken och en fin vän att vara kreativ med.Och vinter längtar jag också efter, älskar när det knarrar under skorna under härliga vinterpromenader. Men först till Indien och värme som väntar!!

Kram Lotta

Lina sa...

Ett stort grattis. Vilken underbar känsla när du står med boken i handen på tisdag. Surrealistiskt och fantastiskt på samma gång:) GRATTIS!
Ha en jättefin kväll,
Kram Lina

MyStory sa...

Den kallaste tiden gillar jag inte eftersom jag är otroligt frusen av mig men jag tycker ändå att det är vackert då. Här har det mestadels varit plusgrader den senaste veckan så nu är det riktigt isigt och eländigt. Tur att jag är ägare av ett par Icebug-kängor. De har dubbar under sulorna :-) Hoppas din helg har varit bra och önskar dig en fin ny vecka!
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Vad mysigt o intressant, en egen bok :) de här har jag missat totalt..:(

Krami z