onsdag 28 november 2012

Bok, Snöänglar, Mattor Och GöteborgsResa
Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, min kollega och jag. Vi skulle ha fått boken i vår hand i tisdags och ingen bok har vi ännu. Kommer i morgon och den som väntar på något gott väntar..... ja ni vet hur den går. I dag har jag haft migrän from hell här och hälsat på, gillar inte att jag har haft två anfall på en vecka nu för annars är allt bra. Jag skriver och skapar, jag myser och njuter och andas. Jag väntar faktiskt också på lite snö, då ska jag ut och göra snöänglar, jag riktigt längtar. De har lovat nu! 

Med mina krafter som återvänder sakta men säkert så har mitt intresse för hemmet vaknat lite smått och jag har länge sökt efter mattor som jag vill ha i hallen och köket. Nu har jag hittat dem och de var billig, jag beställde dem. Kommer inom några dagar. Jag är glad. 

Snart bär det iväg till Göteborg också, ahhhh, vad mysigt. Tar tåget den här gången så jag slipper känna av halkan och jag kan vila på vägen hem om jag får slut på krafter. Ni vet hur det är med mig. Kraften tar slut mellan varven. Jag laddar för ett nytt personligt porträtt på min hemsida igen och sedan kommer de in nya varor på shopen inom kort. 

Ta hand om er och kvällen och kom ihåg att Andas. 6 kommentarer:

Anonym sa...

Tåg är bättre än bil. Det blir mer äventyr, liksom. Och så kan man träffa trevliga människor :-)
Ann

Monica sa...

Tittar in och ger dig en kram! Hoppas att du snart får "känna" på din bok!
Var rädd om Dig!
Vink vink vink.

MyStory sa...

Halka är verkligen inte trevligt. Sedan jag slog sönder min handled för snart fem år sedan tycker jag det är otroligt jobbigt när det är halt. Att min balans är usel gör inte saken bättre...

Här har det kommit jättefin fjunig snö och det är hur fint som helst ute nu!
Kram

Richard - vardagsbetraktelser.se sa...

Jag blir s glad när jag läser dina inlägg på FB och din blogg. Glad för din skull! Att jobba för något och sedan få se frukten av det, de gör mig glad.

Blir glad av att du gjort din bok, och att din sida utvecklas. Tycker du är jätteduktig.

Kram Richard

Anonym sa...

Så bra att du tar tåget för väglaget och alla dessa väderskiftningar är inte roliga och tar enormt på krafterna. Jag åker ju som bekant... en del til Falun och det blir jobbigare och jobbigare med tanke på väglaget.
Håller tummarna att ni får eran bok. Vilket spännande projekt och SÅ himla duktiga!!! Ta hand om dig och Kram

messan sa...

Ha en underbar helg i vackra Götet! Var rädd om dig i halkan.
Kramar