torsdag 8 november 2012

Min Gilla-Sida Står Mig Varmt Om Hjärtat
Idag har jag tänkt prata om min gillasida på fb Ego Spiro Spero. När jag startade den så var min önskan att ha en förlängning av min blogg på fb. Gillade tanken om en sida med daglig bild och ord. Ord som jag behövde stärka mig med själv och då förhoppningsvis även stärka andra. På något sätt har nu gillasidan växt till en egen del som är viktig för mig och vad jag har förstått för andra. Den känns inte längre som en förlängning av den här bloggen utan står stadigt på egna ben. Sidan har fått många kommentarer sedan jag startade den i våras som värmer mig som en omfamning och jag tänkte dela med mig av några idag. 

Utvecklingen av sidan har blivit att jag har fått gillare från andra länder därav har jag gått över till att skriva texten på korten på engelska och jag skriver mitt lilla dagliga inlägg på både svenska och engelska. 

Sidan är mer en förlängning av min hemsida i nuläget och där har utvecklingen blivit sådan att jag skriver en dikt till kortet jag delar på gillasidan istället. Jag gillar att skriva om känslan jag har i korta ord och i stället för att upprepa mig så blir det två uttrycksätt om samma känsla. Det gillar jag. Jag samlar alla dikter jag skriver i en bok och vem vet, kanske jag ger ut den en dag. 

Dessa fina kommentarer har jag fått ta del av på min gillasida:

"  Dina dagliga meddelanden àr underbara. Faktiskt de bàsta jag sett. Bilder + kort text = bàst bàst! Tack fràn <3"

"Åhh Marie-Louise :) du tar de mest underbart vackra foton. Du har det där extra. Du ser. Kram"

"Tack för alla vackra&talande foton Du delar med Dig av ♥ "

"Med denna bild kan man inte låta bli att ge sinnet en stunds återhämtning. Åtminstone fastnar jag,,andas och blir lugn."

 " Jag lånar gärna dina bilder med värdefulla tankar och ord och sprider dem vidare!
Älskar dina vackra bilder och läser dem om och om igen!
Rekommenderar din sida!
Kram o Tack för att du hjälper Mig o många andra att finna Nuet och Lyckan!<3"

"Måste säga att din sida är så fin och påverkar mig så positivt med ett härligt lugn och medvetenhet om mig själv. Tack"


Dessa kommentarer visar att jag lyckas med min ambition om att sprida ett budskap om medveten närvaro och andning. Det värmer. <3

Ta hand om er och kom ihåg att Andas

2 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Så roligt att du fått så många gillare och även på utlandet :) Som jag har sagt förut så är dina underbart vackra bilder, alltid med tänkvärda texter en höjdpunkt för mig varje dag. Väntar alltid på att du skall sätta in ditt inlägg. Tack för att du delar med dig av ditt vackra liv genom din kameralins :)
Ha en bra fortsättning på dagen :) Kram <3

Lina sa...

Vad härligt med så många och fina kommentarer. Förstår att de värmer enormt i hjärtat:) Grattis till att det går så bra, och känns så bra:)
Ha en fin kväll,
Kramar Lina