fredag 30 november 2012

AdventHelg, Glögg Och Hyacinter


Som sagt jag har adventspysslat med mammas adventsljusstake från 70-talet, me love, byte av gardiner och två vita hyacinter. Vad mer behöver man för att skapa julkänsla. Några små vita lingon och stjärnor i mossan i adventljusstaken och lite glögg, och glöggen har jag införlivat mig och nu ligger jag och myser adventsmys resten av kvällen och fortsatt mys blir det över helgen. Ha det gott alla och kom ihåg att Andas.5 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Vad fint och mysigt du har gjort :)
En annan springer upp och ner i tvättstugan...Har gjort fint, me tror att jag också vill ha hyacinter.
Ha en jättemysig fortsättning på kvällen och njut av det fina du har gjort :) Kram <3

Elisabeth sa...

Ja, så fint du gjort och dina bilder förmedlar så fin känsla. Önskar dig en underbar advent. Tack för vårt samarbete! Kram!

Anna-Karin sa...

Fina stämningsfulla bilder! Jag gillar mycket adventsljusstaken med mossa i från 70-talet.

Det som känns viktigt för mig när det handlar om advent är vita hyacinter, gröna cypresser som jag pyntar med vita pärlor på ståltråd, levande ljus och adventsljusstakar. Jag har också en vit amaryllis i knopp i fönstret. Det är underbart att följa hur den växer för varje dag, vänta på att se den mäktiga blomman slå ut.

En fridfull första advent önskar jag dig!

Kram!

Lina sa...

Åh vilka underbart vackra bilder ... Det ser magiskt ut ...
Önskar dig en fantastisk advent imorgon:)
Kram Lina

MyStory sa...

Så fint du har det hemma hos dig! Pysslande och pyntande år inte riktigt min grej men jag satte upp julgardiner i köket igår och idag har jag tänt min nya fina stjärna i sovrummet.
Kram till dig :-)