fredag 30 november 2012

Förmedlandet Av BudskapSå har den då landat i vår hand, vår bok Hitta din plats, andas in. Den är vacker, stilren och lättläst. Jag och Tina är väldigt nöjda över resultatet. Att vi nu väntar på leverans på hela upplagan är helt enkelt underbart. Som en bal på slottet. Jag visar här en bild på inlagan så ni får en uppfattning om hur layouten är uppbyggd . Bild och text förmedlar en helhet som talar till ögat, hjärtat och hjärnan. Vi tror detta koncept passar högkänsliga läsare. Vi har fått god respons från dem som sett boken. Vilket är glädjande för oss eftersom förmedlandet var av stor vikt när vi planerade boken. Vi hade inte bara ett innehåll vi ville sprida, vi ville dessutom ge de bästa förutsättningar för läsaren att ta emot budskapet på ett givande sätt.

Här hittar ni mer information om boken. Ni kan beställa boken genom att lämna er adress till min mail, marielouisenilsson66@gmail.com, så skickar jag boken så fort jag har den levererad. Runt den 12 december. 

För övrigt har det kommit snö till staden och jag tycker det är så mysigt. Få se om det blir lite fotograferande i helgen. :) Vore underbart om solen också kunde titta fram. Jag ska idag plocka fram adventsljusstaken och hänga upp gardiner, mer jul en så blir det inte här. Två hyacinter också, sedan är det bra. :) Ha en fin adventshelg

Ta hand om er och kom i håg att Andas

1 kommentar:

Monica sa...

Du anar inte så glad jag är, tänk så duktig du varit!(även din vän)
Nu hoppas jag att ni får många böcker sålda! Håller tummarna!
Men det viktigaste är att DU själv mår bra och känner dig nöjd!
Önskar dig allt gott kära Marie Louice!
Var rädd om Dig!
Kram och vink från mig.