söndag 11 november 2012

En Glimt Av Mitt Forna JagVadan detta? Har varit full med energi idag. Jag har skurat och fejat och lagt upp en plan för i morgon om fortsatt städning och lite ommöblering i hemmet. Överraskande pigg, glad och sprudlande. Jag minns inte när jag gjorde något utan att känna ett tungt ok över mig. Idag har jag ett lätt hjärta och jag undrar om detta är något nytt som har planer på att stanna? 

Denna dag ger mig lite perspektiv på livet och tillvaron, när man är i tröttheten, utmattningen med en släng av depression så har man ingen förmåga att relatera till hur det har varit i livet eller att det kommer bli annorlunda framöver igen. Idag gav det en liten smygtitt eller glimt av mitt forna jag. Det var en glad överraskning. Hoppas jag får uppleva fler sådana här dagar. 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas

7 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Vad härligt att höra !!! Det var därför jag försökte varna Inga lite för att ta i så att hon blir helt utmattad ;) Hoppas att det håller i sig...är jätteglad för din skull :)
Ha en fortsatt fin kväll :) Kram <3

Lina sa...

Vilken underbar känsla:) Håller alla tummar på att energin är här för att stanna.
Önskar dig en fin måndag, med förhoppningsvis lika lätt hjärta och stor dos energi:)
Kram Lina

kajsastina sa...

Du har en jättefin och intressant blogg. Såg att du bytt namn på bloggen. Tyvärr skriver man inte gärna två substantiv efter varandra,som nu i rubriken. Tycker det är synd på en sådan fin blogg och vill bara påvisa det. I löpande text spelar sådant mindre roll men i en rubrik och och framför allt i ett bloggnamn tycker jag det spelar stor roll! Översatt betyder det ju: mitt medvetenhet liv. Bättre: My mindful life eller My life with mindfulness.
Ha en bra dag!

Teresia sa...

Hej
Hoppas det blir fler sådana dagar för dig! Kämpa på.

kram

Byronesse sa...

Åh, så underbart att läsa! Njut av tillfället och känn tillit:-)

Kram/E

Ninja sa...

Ha, ha ska du försöka lista ut min ålder?
Lycka till, jag har varit gift i trettiotre år.....!

MyStory sa...

Jag hoppas du får uppleva MÅNGA lika bra dagar framöver! Blir så glad för din skull :-)
Kram