tisdag 27 november 2012

Väntan, Längtan Och Andning
Här sitter jag och väntar. En lyckorus väntan. Det är svårt att förklara hur känslan känns men ska försöka ge mig på en förklaring. En lycka som sockerdricka, en förväntan om nya tider, en glädje om att något nytt föds idag. En spänning om att jag gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra men som jag har längtat om att tordas genomföra. Nu är det verklighet. Alltså en liten overklighetskänsla och en stolthet finns mitt i alltihop. En stolthet över hur kapabel jag faktiskt är. Jag kan saker, jag känner att jag duger precis som jag är och att jag har något att bidra med. Jag hade givetvis inte gjort detta utan min kollega, utan henne hade det inte blivit det fina det blivit. Vi bildar en helhet som kompletterar och förstärker varandra och vårt budskap. Tänk vad en väntan kan ta tid, när man väntar. :)

Förutom det har jag en julkänsla idag. En härlig gemenskap, omtanke, kärleksfullkänsla. Den här känslan är oftast större hos mig runt första advent en själva julafton och så även i år då. 
Sedan hittade jag ett härligt inlägg om andning på fb idag om djupandning. Jag länkade till det från min hemsida. Riktigt bra och jag vill inte ta äran från hon som skrivit det. Men i korta drag handlade inlägget om att vi inte får glömma bort att bröstkorgsandas också. Det är av stor vikt när vi djupandas. Inte bara djup-ner-i-magen andas alltså. Vill ni läsa hela inlägget så gå till min hemsida och läs det där. Där finns även länk till hon som skrivet det. Det har jag lärt mig idag och det ska jag ta med mig. Låt lungorna spännas ut och syresätta blodet och ner i magen. :) 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas ;)

4 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Jag riktigt ser hur det lyser av lycka omkring dig. Så roligt att se och höra dig berätta hur det känns att ha lyckats med något riktigt stort. Sug på karamellen och njut i fulla drag, det är du värd !!
Ha en skön eftermiddag :) Kram <3

Vida sa...

Jag blir så glad när jag läser det här inlägget.. det är du verkligen värd. Jag tycker att det är spännande att när du gör det du vill, som du vill så hamnar du på så spännande platser... jag tycker också det är fantastiskt att vi får ta del av det fantastiska du skapar. Du har verkligen en gåva..

Varm kram från Liv

Anna-Karin sa...

Det du skriver om i ditt inlägg här får mig att minnas hur det kändes när jag startade eget.

Så härligt när man känner att man öppnar nya dörrar i sitt liv!

All lycka önskar jag dig! :)

Kram/Anna-Karin

MyStory sa...

Du verkar må riktigt bra just nu. Det är så härligt att jäsa!
Kram