tisdag 14 augusti 2012

Andas Och Hoppas
God morgon, jag mår bra men är trött. Trött på ett positivt sätt för jag har haft så mycket fina input de senaste dagarna. Jag har fått äran att titta på när en konstnär som jag beundrar stort målar och det var en sådan häftig känsla så jag är lyrisk ännu. Att få ta del av energin, kraften, inlevelsen, koncentrationen och glädjen av att få måla, på så nära håll. Wow! Säger jag bara. Jag har också fått massa råd angående min fotografering vilket utvecklar mig. Sedan att miljön var storslagen där jag var, var bara helt underbart. Alla sinnen har fått sin dos av ren livsglädje. 

När jag sedan kom hem möttes jag av denna underbaring här ovan. Valpen som min mamma köpt. Ja men herregud, vilken goding! Jag ska snart dit igen och gosa med honom. Han kommer få mina gladkluttar att dansa omkring i kroppen. 

Som ni märker har det varit mycket intryck och känslouppsving här, det tar på en högkänslig person som jag fast det är av positiv karaktär. Så vila behövs, tid att smälta, gå igenom alla foton jag tagit och framför allt landa igen. 

Vill passa på att ge reklam om att HSP Arena har startat en gillasida på fb nu som kommer dela med sig av intressanta artiklar och inlägg som läggs på HSP Arena. Gå gärna in och gilla. Dessa båda har mina fotografier som bilder, vilket är stor glädje för mig. 


Ta hand om er och glöm inte att Andas


4 kommentarer:

Pirjo engström sa...

:-D Kram! <3

Fröken Hulda sa...

Sådan trötthet är verkligen skön :)

Ska kila in och kolla den där FB-sidan

jeanette sandelin sa...

vad mycket roligt :)
jag längtar mig blå efter skolstarten...
nu känns det verkligen som sista versen.

Lollo sa...

å vilken söt hund!
...drömmer och fantiserar om ett allergifritt liv!