torsdag 23 augusti 2012

Glädjepluttar Skuttar Runt

Jag känner framtidstro igen och det gör mig glad. Vaknar med ett leende, boken går framåt. Jag har möte med min chef idag och jag har en plan. Jag känner glädjen spira i min kropp och jag vill dansa. Jag är tacksam för mitt liv och det innehåll som livet har. Jag har kommit igång med träning med en sträng plan om ingen annan aktivitet de dagarna. Jag har så fina vänner i mitt liv, kanske ska jag hälsa på en av dem nästa helg. Livet är rikt och härligt, det bör firas med en glädjedans eller hopp i sängen eller hoppa i vattenpölar. Högkänslig som jag är har jag förmågan att bli hänförd och jag tillåter mig att spreta ut åt alla håll för jag är stolt över den jag är med alla mina känslor hit och dit. 

Dagen har inbringat en stund i tystnad med kaffe och meditation om medkänsla om mig själv. Vidare har jag fortsatt med tankar om innehåll i boken och läst era bloggar. Jag fylls med gladpluttar och nu väntar dagen men innan en dusch. 


Ta hand om er och glöm inte att Andas8 kommentarer:

Anonym sa...

Han gör allt för att få Anila där,men han kommer aldrig att lyckas!Hon är en mycket klok kvinna;)Hälsningar. Susanne.

Fröken Hulda sa...

Andas varje dag och vet du vad... när jag var och tog blodtrycket fick jag ta det tre gånger. Sköterskan bad mig slappna av mellan gångerna och efteråt sa hon... "Du är jätteduktig på att slappna av. Nu är trycket perfekt". Gissa om jag blev glad. Trots att jag fortfarande hade ångest-hjärtklappning hade jag lyckats med konststycket att andas mig till ett perfekt blodtryck :)

Anna-Karin sa...

Ett sprittande, smittande, glädjefyllt blogginlägg som får också mig att spritta av glädje!

Kram!

Lollo sa...

Ler när jag läser ditt inlägg.
Lycka till med framtiden & hälsan!

jeanette sandelin sa...

åhhh, vad jag känner mig stärkt :)
nu jäklar skall jag regga mitt företag!!!

Livskrafter sa...

Yey...tack för den kicken...hela ditt inlägg brusar av energi
Underbart
Skickar en stor kram till fin dig

Anonym sa...

Verbal diarré ...pfffff

Vida sa...

Vilken underbar bild!! Å vad härligt med energi, inspiration och framtidstro. Det är du verkligen värd.

Kramelikram