tisdag 28 augusti 2012

Förändringar Skönjas I HorisontenJag kan skönja förändringar i horisonten och det är bara positivt. Idag har jag pratat med teamet som jag har blivit remitterad till och de ska köra igång en utredning på mig om en vecka. Det innebär att jag kommer utredas och behandlas efter en plan som vi kommer fram till och resultatet är att jag ska ha möjlighet återgå till arbete utan fler återfall av utmattningar. Utredning och behandling tar ungefär ett halvår och kommer kräva min energi, så hon ansåg att jag bör göra små och trygga arbetsuppgifter på arbetet om jag skulle tillbaka redan nu. Låter för bra för att vara sant att jag ska få hjälp med att hitta fotfästet i livet. 

I morgon har jag möte med FK och min chef och vi ska lägga upp en plan, med denna information som jag fick idag så kan det bara bli en bra lösning. Sedan på torsdag träffar jag läkaren för att berätta vad vi har kommit fram till när det gäller sjukskrivning. I många år såg jag klart ungefär en decimeter framför mig och resten var tunnelseende och suddigt, detta för att jag var så utmattad och energilös så tillvaron var allt annat en positiv. Idag ser jag kanske inte längre än en decimeter klart men det dimmiga är idag ljuset som ropar på mig. Livet som säger kom och ta för dig av allt det goda.

För tre år sedan rasade min värld genom att jag var utmattad och mitt äktenskap gick i krasch, idag är jag glad för allt det tunga som hänt mig för jag hade inte varit här om jag inte gjort denna inre resa som jag har gjort de senaste åren. Jag tror på livet, kärleken och lyckan igen. 

Ta hand om er och glöm inte att Andas
10 kommentarer:

Pirjo engström sa...

:-) Kram! <3

Anonym sa...

Skönt att det löser sig för dig! Kram Nina

Anna-Karin sa...

Lycka till! :)

En Vacker Vardag ♥ sa...

Hoppas på det bästa för dig!!

Kram Lotta

Malou sa...


:) Härligt att läsa dina positiva tankar. Ett steg i taget och det första är ett av de viktigaste.
Kramar till dig

Anonym sa...

Det är oerhört viktigt för en kvinna att känna sig utvalt och inte en praktiskt lösning...

Kvinna i medelålderns tid sa...

Efter att ha läst ditt inlägg skulle man nästan kunna tro att vi rider på samma våg! Lycka Till nu, Kramar från Skåneland

MyStory sa...

Så härligt att ljuset i tunnelns slut lyser allt klarare!
Kram

Anonym sa...

Blir glad ända ner i tårna för din skull :))) /Leontine

Vida sa...

Varm Kram