måndag 20 augusti 2012

Flyga Bland Molnen Eller Sitta Fast

Väldigt förtjust i den här bilden, den blev min bakgrundsbild på fb i dag också. Idag blir det träning, på onsdag blir det träning och på söndag. För det ska gå bra och bli en rutin som håller i sig har jag bestämt högkänslig som jag är att inte har några andra aktiviteter som tar energi dessa dag. Mycket vila och fixa träningen i ett antal veckor så jag känner att jag får lusten att vilja träna så jag åker dit trots andra aktiviteter som har tagit en del av energin. 

Att vara medveten ger en möjlighet att bygga upp sitt lilla bibliotek av verktyg och strategier så livet fungerar på lång sikt. Har ni några strategier som ni använder er av regelbundet för att göra ert liv mer balanserat? 


Ha en fin dag och glöm inte att Andas


7 kommentarer:

Pirjo engström sa...

Bilden är verkligen jättevacker! :-) Mina rutiner är det nog tyvärr lite si och så med. Äter på regelbundna tider är väl det enda i så fall :-) Träning = obefintlig :-( Jag rör mig ganska mycket ändå...promenerar och så...men riktig träning har aldrig lockat mig...Tack för alla fina bilder du ger oss! :-) Ha en skön eftermiddag! :-) Kram! <3

En Vacker Vardag ♥ sa...

Underbar bild!! Härligt att komma igång med träningen.

Ha en bra kväll!!

Kram Lotta

Ninja sa...

Det är en fin bild, man svävar och står stadigt på samma gång.

Anna-Karin sa...

Verkligen en vacker bild, Marie-Louise.

Jag är noga med regelbundna mattider, att lägga mig vid ungefär samma tid på kvällen och gå upp i tid på morgonen. Promenerar gör jag varje dag. Och så vilar jag mig också. Meditation.

Nästa vecka räknar jag med att komma igång med min yogaträning. Den har hjälpt mig mycket sedan jag blev utmattad.

Lycka till med din träning!

Kram

Anonym sa...

Så rofylld, så vacker bild och du är fantastisk med dina texter och bilder. Jag njuter av dom alla och får mig att må bättre. Jag försöker ta mig ut på promenad. Blir inte regelbundet men försöker se det positiva att jag kommer ut någon gång åtminstone. För när jag väl är ute och går så njuter jag hela tiden. Ha det gott. Kram

LyckligaPraliner sa...

Jag tycker också att ditt foto är mycket vackert. Jag hoppas att du någon gång får chansen att visa upp dina bilder och gärna med din text till. Smart taktik med träning, att inte ha andra aktiviteter som tar energi på dina träningsdagar. Kanske sedan kan du ha det, precis som du skriver. Du är klok som ugglan :)

Lycka till å träningen imorgon!

Kram Ann-Louise

Ninja sa...

Svar: Ja, jag hade en bra semester. Den var helt oplanerad från början, men innehöll en hel del ändå. Trots att jag mest latade mig :)