fredag 24 augusti 2012

Rosenblad Och Framtidsutsikter

Roat mig med att fota rosor och rosblad idag. Nu har fina Linn kommit hit och vi hänger i varsin soffa. Snart vankas sömnen och nya tag i morgon. Jag går framåt med bok, foton, jobbtankar och mig själv. Allt eftersom boken växer fram inser jag vilken resa jag gjort men också hur många verktyg jag har till att ge mig själv ett bättre liv. Det är gott att inse. 

Vi går mot härliga mörka tider, med tända ljus och mys med filtar och soffhäng. Höstbilder ska förevigas och en ny vinter med massa härlig snö hoppas jag på, innan en ny härlig härlig vår väntas igen. 

Jag ska få utbildning till webblärare på jobbet, vilket kommer bli så bra att varva gymnasielärar jobbet med. Jag ska regga firma och planera för min sidoverksamhet. Det blir kul! 

Ta hand om er och glöm inte att Andas
5 kommentarer:

Anonym sa...

WOW!! Så glad jag är för din skull och jag utläser en tjej som verkar må bra när jag läser dina rader. Hoppas att jag inte har fel.. Ha en toppenhelg!! Kram

jeanette sandelin sa...

vad härligt fina M-L ♥ så glad jag blir för din skull :)
kram och glad lördag!

Fröken Hulda sa...

Här har vi verkligen en tjej som tar tag i saker. Imponerande!!

Jag erkänner att även jag längtar efter hösten. Inte den kalla och fuktiga utan den klara lite svala

Ninja sa...

Härliga mörka tider????? Oj, vad mycket enklare livet skulle vara om det var sommar jämnt.
Är inte alls förtjust i mörker och kyla eftersom jag blir så trött av det.....

MyStory sa...

Jag håller med Ninja här ovan helt och fullt. Mörker och kyla är jättejobbigt och inte det minsta härligt. Hösten däremot är underbar. Tänkt om det blev vår direkt efter hösten :-)) H en fin dag!