måndag 26 mars 2012

Jag Fick Mig En Kopp ChaiteJag ger mig själv en blomma idag och till Er läsare för alla fina kommentarer och stöttande ord. Jag fick en bra runda i skogen i morse. Ett tempo som jag inte behövde skämmas för och på eftermiddagen gjorde min dotter och jag stan lite grann. Jag fick mig en kopp chaite och hon en latte. Mys! 

Folk, rörelse, musik och ståhej tar ju ut sin rätt ganska snart och jag blev väldigt trött. Somnade på soffan som en klubbad säl när jag kom hem. Men jag övervann min trötthet efter några timmar och gav mig en solstund också. Jippi! jag mår så bra av att sola och att få lite färg på kroppen. Jag tycker att de runda formerna blir finare med lite färg. :) Fånigt kanske, men så tycker jag. Värmen gör gott och jag passar på att ge mig massa komplimanger medan jag låg där ... 

 Idag kom jag fram till en sak... JAG GILLAR MIG SJÄLV och inte bara det... jag och bara jag behövs för att berika mitt liv. Jag är inte beroende av någon annan att göra min dag bra. Dag tre på min plan är avklarad och det känns bra. 

Imorgon ska jag ut i skogen en vända, till min blåsippsbacke och fotografera lite och sedan bara vila. Jag ska finnas för dottern på eftermiddagen och hennes skolarbete ... vi får se om det blir något mer... behöver se över räkningarna. 

Ha en skön nattsömn och en go morgon i morgon. Kram, ta hand om Er och glöm inte att andas. 


7 kommentarer:

jeanettish.blogspot.com sa...

just att få lite färg på sina runda former är väääldigt snyggt :)
så skönt att höra om din plan.
jag har också en nu!
grönsaker, luft, sol, - X antal kilon...
kraaa och ¤-sken på din dag//

Susanne Löfgren sa...

Åh! Blåsippor! Det är kärlek!!! Blåsippans budskap: Glädje skapar skönhet.Visdom: "Jag gläds åt... (fyll i själv) "Låt glädjen ge skönhet åt ditt liv.Min glädje gör mig vacker! berättar blåsippan. :-)

Kra, på dig å ha en fin dag! :-))

Fröken Hulda sa...

Helgerna med sol är guld värda för mig som sitter på kontor hela veckorna. Så håll nu tummarna för ännu en solig helg

Anonym sa...

Låter som en fin och skön dag. Så härligt!
Ja, duhar ju alltid fint sällskap i dig själv. Visst är det underbart? Dina foton är beroendeframkallande, så oerhört vackra och uttrycksfulla.

messan sa...

>Lite färg mår man allt bra av. Härligt att du är ute och går så mycket nu <3. Det är otroligt tröttande att vara ute i pulsen...jag vet.
Önskar dig en fin dag idag och hoppas solen ska skina och värma dig!
Varma kramar

LyckligaPraliner sa...

Jag blir trött jag med. Kan vara i sus och dus i några timmar men sedan är jag knäckt. Jag blir så trött. Även ibland av betydligt mindre händelser. Men det är väl så det är bara. Jag har stort behov av bara få vara hemma och "bara" träffa min familj. Om jag är ledig dagtid eller jobbar kväll är jag oftast själv hemma dagtid för då är barnen på skolan. Mina vänner jobbar ju de också och har normala arbetstider jämfört med mig. Därför kan det ibland gå lång tid innan vi har möjlighet att träffas. Tur jag är en typ av enstöring då :))

Att du tycker om dig själv är ju underbart härligt att läsa. Så många människor gör inte det. Det finns alltid något att vara missnöjd över och det känner även jag av. Nog finns det en hel del med mig jag hade ändrat på om jag kunnat. Inte med min personlighet men vissa andra saker. Men som sagt det är bara att leva med det och acceptera det :)

Räkningarna ja...Har precis gjort dem. Blää säger jag om det :))

Hoppas du får en...fabulös dag ;) Hoppas jag stavade rätt. Kunde ordet bara på engelska he he

Kram Ann-Louise

Byronesse sa...

Vad duktig du var på att ta hand om dig själv igår! Bra jobbat! Det där med att ge sig själv komplimanger är något jag verkligen behöver öva på. Du nämner också något som jag hört sååå många säga genom åren men som jag har så svårt att landa i...att jag och bara jag behövs för att berika mitt liv. Jag vill vila i det men upplever oftast mitt liv ganska meningslöst om jag inte behövs för någon annan. Får jobba vidare med den biten helt enkelt. Hoppas även dag fyra går enligt din plan:-)

Kramar till dig!
Emma