tisdag 27 mars 2012

Vill Du Byta Grejer Med Mig?Jag kom på en idé och jag vill fråga vad ni säger. Tänk om vi skulle låna böcker av varandra. 
Jag tänkte så här: Man anmäler sig att man vill vara med hos mig och jag fixar en sida där ni presenteras med länk till er blogg och vilka böcker ni erbjuder att låna ut. Sedan får man önska vilken bok man vill läsa och hos respektive blogg. Vi skickar böckerna till varandra och sedan skickar man tillbaka boken efter en viss bestämd tid. Säg 4 veckor eller något sådant. Visst porto kostar en slant, men tänk vad många böcker vi skulle kunna få läsa utan att behöva köpa. 

Vad säger ni? Är det en bra eller dålig idé. 


5 kommentarer:

Byronesse sa...

Jag tycker det är en toppenidé! Har så många fantastiska böcker som bara blir stående när jag läst dem. Kreativ och god tanke!

Kram
Emma

Monica sa...

Idén var mycket god! Men jag kan inte vara med i något sådant. du vet att mitt liv för tillfället är att ena veckan är jag i min borg, för att nästa vecka vara i något Paradis...hoppas att du får många "napp"
Kram vännen och må så gott!

Marie-Louise Nilsson sa...

Kul Emma, vi får se om fler nappar. :) Monika jag vet och det är bra att du flänger runt och tar lite foton åt oss andra som blir kvar här i Svedala. :) Kram

jeanettish.blogspot.com sa...

jag har inga!
böcker.
vilken vacker bild - på kaffekoppen där. ser ut som nescafé...?
kram till vackra du ♥

Marie-Louise Nilsson sa...

Presskaffe är det Jeanette. Jag fick en sådan fin presskaffekanna av min dotter i julklapp och det blir väldigt fint kaffe. God smak! <3

Kram på dig!