onsdag 28 mars 2012

Me, Myself and IAtt välja sig själv och ta hand om sig själv ska inte ses som någon egoistisk gärning. Utan mer som en investering i att bli den bästa version av mig som jag kan bli. När jag investerar  i mig så har jag mer att ge till min omgivning. Tycker jag om mig själv har jag också förmågan att tycka om andra. Det är bara en win-win situation. 

Så idag ska jag först på pyskologsamtal, sedan spåret med pappa. Jag ska ge mig själv näring regelbundet och vila. Lite djupandningsövningar och meditation. För att sedan ge mig själv lite handmassage, ansiktsmask mm. Ge er själv lite omsorg idag. Det ger så mycket tillbaka. <3

5 kommentarer:

jeanettish.blogspot.com sa...

helt rätt och riktigt!
ta hand om sig själv är en bra grund att stå på för att sedan kunna vara till hands för t ex barnen och/eller på jobbet.
jag har en känsla av overklighet ibland. behöver landa och fatta att livet är på riktigt.
att jag har bara nu men också all tid i världen :)
kram min fina vän ♥

Fröken Hulda sa...

Helt rätt! Önskar att min arbetsgivare (som tidigare varit sååå respektfull) kunde få in det i sitt tänk nu när kroppen säger ifrån. Får väl se vad som sägs när/om jag är på jobbet imorron. Jag är i alla fall hemma för MIN skull. För att jag inte har en fullt fungerande underkropp just nu. För att benen nästan inte bär.

LyckligaPraliner sa...

Ja så sant. Man har allt att vinna på att ta hand om sig själv. Då orkar man bättre de dagar som inte är lika lätt.

Vet du, min sambo brukar betala min hårfärgning hos frisörskan. Han säger att det gagnar ju även honom om jag är fräsch :)) Kanske man kan se det som att han tar hand om sig själv om han betalar min hårfärgning ;))

En riktigt fin dag önskar jag dig!

Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Så härligt! Så sant! Så fint. Kram min kloka vän

MyStory sa...

För drygt ett år sedan bestämde jag mig för att jag måste bli mer ego och tänka mer på att det jag ägnar min energi åt ska gagna mig och mitt välmående i första hand.

Bra att du tar hand om dig själv!
Kram