lördag 24 mars 2012

Första Dagen På Min Plan Och Tända LjusNär jag var in hos Fröken Hulda och fick se hennes fina gren så kom jag på min gren som jag gjorde en ljuslykta av för många år sedan. Jag har tänt den denna härliga kväll och jag NJUTER.


Ljus förgyller tillvaron, visst är det så? Jag fick dessa lyktor i present och jag visste inte riktigt vart jag skulle ha dem. Så kom jag på att jag hade en vacker gren som jag ville göra något med. Så sagt och gjort, några skruvar och tråd senare och lite kedja att hänga upp grenen i taket med så vola! Färdigt!


Den har varit med i många år, först på altanen i vår villa, sedan på altanen i lägenheten i stan för att sist men inte minst hamna på min balkong. Den förgyller mina kväller som jag tillbringar på min balkong.


Här ser ni den enkla konstruktionen, hur simpelt som helst. :)


Jag hade fyra lyktor men tyvärr har en gått sönder så nu är det bara tre men lagom på min balkong.

Idag har jag lagt upp en plan för den kommande månaden... Jag mår bra och har avverkat första dagen på denna plan. Jag är motiverad, glad och förväntansfull. Nu kör vi! (vi = me, myself and I)

Jag ska avsluta kvällen snart med en Maria Helanders mindfulness övning.

7 kommentarer:

MyStory sa...

Det är mysigt med tända ljus :-) Nu ska jag släcka mina och gå till sängs!
Kram

jeanettish.blogspot.com sa...

vilken balkong! förstår att du trivs.
på min luktar det mest rök eftersom grannarna röker.
men det får väl gå ändå...
men vad är din nya plan???
sååå nyfiken :)
kram till dig du vackra människa.

Fröken Hulda sa...

Balkongen ser ut att vara lite inbyggd. DET saknar jag. Här får det bli provisoriska lösningar om man ska sitta skyddad. Å andra sidan är det bara havet och en och annan granne som kan se mig och det kan jag leva med. Tack för att jag fick se din gren

Marie-Louise Nilsson sa...

Ja, den är inglasad och som en liten oas, jag gillar den väldigt mycket. Men den är för varm på sommardagarna. Förmiddag och kväll är den bra under sommaren. Det är här jag målar....

Men Fröken Hulda om jag hade havet som utsikt då vore det fulländat <3

Jag berättar om min plan snart Jeanett :)

Kram på er godingar .

Byronesse sa...

Levande ljus har en förunderlig inverkan på oss. En kväll med tända ljus blir en helt annan än en kväll utan:-) Vad härligt med en plan som du börjat beta av. Jag har lite samma tanke här. Satt och skrev ner saker för ett par dagar sedan som jag säkert bloggar lite om framöver, så jag inte kan komma undan;-)

Kram och ha en fin dag!

Marie sa...

Kära ML glädjer mig att du är på G och ser ljust på tillvaron. En stark motiverad qvinna i mina ögon. Go girl! Men gisses vilken busfin konstruktion...... Får jag ta med den i minnet till mitt älskade Sunne? Skulle nog passa himla bra där någonstans. Ha en riktigt skön söndag. Kramar om hååååårt.

Vida sa...

Vilken fin gren, har själv en grenidé men bara i tanken.. kanske ska lägga till ljuslyktor där.. hmm vi får se.

Varmaste kramen från Liv