söndag 11 mars 2012

Livsglädje

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag ville gå ut och hoppa av glädje och omfamna hela världen. Det gjorde jag idag. Jag hade en vän med mig som kunde föreviga detta tillfälle. Jag kände mig lite kär idag. Kär i våren, solen och ljuset....Jag har skrattat mycket idag och snart ska vi äta en god middag. Det behövs inte mycket för att glädjen ska sprida sig i kroppen och jag känner att livet inte är så tokigt i alla fall. Beröring har jag fått idag genom lite hand- och fotmassage, kramar av sonen som åkte till sin pappa en vecka och av Linn. Goa vännen som gärna bjuder på en kram eller klapp och mycket skratt.

Vad har ni gjort idag, känner ni livsglädje? Har ni andats?9 kommentarer:

Ankii Nilsson sa...

Underbar känsla och underbart fångat i bilder:)

Vilken fantastiskt dag.

Kramiz Ankii

promenader på landet sa...

Visst känner man livsglädje när vårsolen värmer i ansiktet! Ha en fin vecka kram Maria

Susanne Löfgren sa...

Härliga tider!!! :)

Marie sa...

Åh vilka härliga bilder på dig vännen!!!!! Riktigt känner din glädje. Våren med allt vad den innebär är så ljuvlig. Min älsklingsblomma är liljekonvaljen :-) på mässan fanns de i krukor men åh vad jag lngtar efter att kunna plocka ett fång och sätta på bordet. Så ljuvlig doft. Önskar dig en fin vecka. Kram.

Monica sa...

Vilken glädje du visar i bilder! Skönt att du njutit av dagen!
Var rädd om Dig!
Kram kram varm & lång.

Livskrafter sa...

God morgon
VIket underbart smittande inlägg med därtill ljuvliga bilder som gör att man får glädjefnatt i hjärtat. Tack för att du delar med dig
Ha en fin dag MarieLouise
kram
Emma

messan sa...

Visst blir man lite galet glad när det är så här vårigt ute:). Jag bara skrattar och ler och nu ska det här planteras i ute krukorna...hoppas ingen mer frost kommer nu:).
Härliga bilder blir ännu gladare:)!!
Varma kramar

LyckligaPraliner sa...

Men wiiihoooooo vilket glädjeskutt du tar :)) Jag kan omöjligt hoppa så där. Ibland känns det som att jag vill men jag är verkligen (o)smidig som ett kylskåp hahaha

Vilken härlig dag fina du!

Kram Ann-Louise

Vida sa...

Låter som en magisk, härlig dag att samla energi från :)

Kramar