lördag 31 mars 2012

ÅterhämtningDet blev ingen tillbakablick och reflektion för mig idag. Kroppen sa ifrån och jag med den. Jag har lärt mig att ha en ständig öppen dialog med mitt inre och jag går inte emot mig själv numera. Det är ett stort framsteg. Så reflektion får ske en annan dag. Idag har jag tvättat lite grann och sedan skapat lite header till mina bloggar och sedan spelat wordfeud. Heheh ett sant tidsfördriv måste jag säga. .. 

Men också i mitt fall hjärngymnastik, eftersom det tränar mitt ordförråd och stavning. Det gäller att hålla knoddarna i huvudet igång. Nej, skämt och sido, de behöver också bara få vara och det har de också fått vara idag. Nu lyser solen och det var väl trevligt efter en ruskig och blåsig dag. Snart ska jag hämta dottern vid tåget och sedan blir det myskväll. 

Jag reflekterar även här på bloggen men jag vill se lite mer tydligt mina steg genom hela processen så jag tror jag ska skapa en tidslinje av något slag. Vi får se.. 

Har ni Andats idag? Kramar till Er alla. <3

5 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Jag har andats... Så pass att "attacken" som kom på förmiddagen försvann. Sånt gör mig lycklig. Klokt att du lyssnar på kroppen. Ibland tror jag att jag lyssnar lite för mycket. Men det kan nog bli så när man under lång tid inte lyssnat alls. Önskar dig och dottern en riktigt skön lördagkväll!

Ninja sa...

"Dödar hjärnan" brukar jag kalla det när jag spelar spel på datorn :)

Monica sa...

Hoppas att din kväll blev bra! Själv har jag gått runt i mina raggisar och "bara varit"...snö och kallt ute!
Må väl och var rädd om dig vännen!
kram från mig.

Elisabeth sa...

Älskar din nya header och att besöka din vackra insiktsfulla blogg. Stor kram

Marie-Louise Nilsson sa...

Ja med Elisabeth, jag är totalt förälskad i detta lilla grässtrå. :) Tack för att du uppskattar den. kram