måndag 19 mars 2012

Ny Dag...

.. idag blir det sortering av foton i min datorn.. den börjar strejka. Jag ska rensa bort alla foton som jag inte gillar. Om jag tar 30-50 foton vid ett tillfälle så är det oftast bara 2-3 som jag verkligen gillar. Det blir en del foton förstår ni då som bara ligger och skräpar. Ibland vid ytterst få tillfällen blir jag förälskad i ett foto jag tagit. Dessa är sällsynta och jag kan aldrig på förhand veta om det blir ett sådant foto. Det är grädden på tillfället som jag upptäcker när jag kommer hem och går igenom fotona på daton. 

Detta gräs (bilderna ovan) hittade jag igår på min underbara vårpromenad. Det var krulligt men ganska oansenligt där det stod bland allt annat gräs. Men jag har ögonen öppna för eventuella fotomotiv, så jag hittade det till min stora förtjusning. Jag vet inte vad ni tycker, men dessa foton är jag förälskad i. Tonen, färgen och det härliga krulliga. Naturen är vacker och helt underbar. Jag funderar på att framkalla dessa för att njuta av dem många gånger. .. 

Ja, jag har glömt att äta frukost, nu har tiden för frukost och mellanmål passerats för länge sedan, det går så bra för mig med regelbundna måltider. Min kropp bara älskar mig. ... den känner sig trygg med att precis veta att nu kommer det mer näring.. eller inte! : /

Vinden blåser som sjutton runt mitt hus, jag bor på sjunde våningen så här uppe märks det när det är storm ute. Allt skallrar och man kan bara ana hur det skulle vara om det verkligen skulle bli STORM, usch, det skulle jag inte vilja vara med om. 

Maria Helander skrev ett inlägg om nyfikenhet och rädsla och vad som styr ditt liv idag. Jag kommer skriva om detta senare.. jag måste bara fundera lite till kring detta. Så på återseende. 

9 kommentarer:

messan sa...

Då är vi två som har för mycket kort då...:). Jag har en externa hårddisk som jag sparar på här också. Bra om datorn pajar.
Vad har di i din smoothie?
Kramar till dig

Jag blåser nästan bort här med...nästan lite läskigt ute nu.

Marie-Louise Nilsson sa...

ja, här blåser det också massor. jag brukar grunda med grekisk eller turkisk yoghurt sedan hallon eller blåbär eller både och. Sedan kan jag har i vad jag känner för, goijbär, nyponskalsmjöl eller cocosolja. Allt är utifrån humör och sug. :) Tillför mjölk så jag får en konsistens som jag vill ha.

Jag ska skaffa en extern hårddisk till mina bilder. :)

Lilla Kullan sa...

Ja, det är storm här också. Fy då!
Mysiga gräsbilder.:-) Kram Stina

Ankii Nilsson sa...

Många foto blir de lätt. Jag har börjat sotera bort direkt när jag lägger in dem i datorn. Tog väl si så där 58 bilder på ett barnbarn i lördags:) så de blir fort fullt på disken.

Söta växter, här ser de mest ut som tort fnöske nu innan de ta fart o börjar grönska igen.

Go afton.
kramiz

Fröken Hulda sa...

Kunde knappt koncentrera mig på vad du skrivit för jag ville bara scrolla upp till fotona igen. Underbara!!!

Byronesse sa...

Väldigt fina bilder! Blir nyfiken på det inlägg du skriver att Maria H har skrivit... Vad heter bloggen?

/Emma

Marie-Louise Nilsson sa...

Förlåt Emma att jag inte länkat, jag tänkte länka när jag skriver ett inlägg till. Men det har inte blivit av idag. Henne blogg är http://www.mariahelander.se/?p=2072 Kram och trevlig kväll.

Vida sa...

Underbar bild, krulligt gräs sparar jag i lyckomaten.. sånt som många bara går förbi.

Kram och tack för alla fina kommentarer hos mig

Liv

Ninja sa...

Jag behöver också rensa, laddar ju ner nya bilder hela tiden.....