torsdag 22 mars 2012

Ord På VägenJag skapade ett affirmationskort till mig själv som kan påminna mig om att det går att komma igenom rädsla och utmattning. Med tanke på gårdagens inlägg. Det här kortet bredvid kortet där jag hoppar och  säger till mig själv att jag duger. Det gör nog susen! Vad tycker ni? 
Jag är förälskad i detta krulliga gräs. Är det någon som vet vad det är för något gräs som ser ut så där? 
Idag skiner solen igen och det blir balkonghäng med kaffe. Kanske en promenad...

Jag har framkallat en del av mina favoriter och jag måste säga att det är med glädje jag bläddrar igenom dessa. Det blir en helt annan sak, mer på riktigt, när jag har fotografierna på papper i min hand. Jag njuter väldigt mycket av att fotografera men också att återuppleva stunden genom att bläddra i albumen. Jag är inte mycket för att fixa och trixa med fotona i redigeringsprogram. Jag kan försöka men det brukar alltid sluta med att jag återgår till originalet. Jag inbillar mig att det är ögonblicket som jag tog foton som är det fina i kråksången liksom. Att ändra och fixa tar lite bort känslan om det där ögonblicket. Men visst kan jag ljusa ner ett foto eller ändra till svartvitt och lite sådana där funktioner. 

Ha en bra dag och glöm inte att andas. Jag själv ska njuta av Maria Helandes mindfulnessövning. Om ni vill ge er själv en kärlekshandling så rekommenderar jag att prova denna övning och gå in och läs dagens inlägg på Livskrafter av underbara Emma. Hon uppmanar till kärleksövningar till dig själv genom att hylla din kropps fantastiska uppenbarelse på olika sätt.

3 kommentarer:

Livskrafter sa...

God morgon MarieLouise
Må du får en bra dag i solens ljuvliga vårljus. Härligt affirmationskort att landa i.
Du får självklart dela med dig av mitt inlägg...det är bara bra om fler kan få ta del av kärleken till oss själva och till vår kropp.
Beträffande AnntiJantedamen som du ville köpa så kan jag säga att det är bra att vara ute i god tid för jag tror att jag bara har en eller två kvar av det trycket.
Skickar du din adress till min mail igen är du snäll
emma@livskrafteremma.com
Ha det bäst
kram
Emma

jeanettish.blogspot.com sa...

bra ord i affirmation och vackert gräs. in till emma måste jag genast.
jag försöker må bra och är så glad över de timmar per dag då allt känns fint.
men med träning växer timmarna till fler. trots bakslag.
vissa dagar är ju ruttna som härskna ägg, men säkert ger dom lärdom.
hälsan brukar ju tiga still säger man. jag tror på båda även om jag inte gillar ohälsa precis.
men motstånd kan vara okej - ibland.
kram från dalsland i strålande ¤-sken.

Vida sa...

Härligt med affirmation och länk till Emmas härliga inlägg.. hon är en sann inspiratör..

Härligt att jag hittat din blogg, jag känner att jag landar lite när jag läser här.. ibland blir min energi helt enkelt lite för studsig och då behöver jag vilsamheten i mindfullness och oavsett om inlägget handlar om det eller inte så känner jag att bara jag ser din header så tänker jag på det :)

Ha en fin helg.

Kramen från Liv