fredag 3 augusti 2012

Fjäril, Hund Och Gladkluttar
Har haft en mysig dag hos en vän och före detta kollega idag. Hon är nyinflyttad i hus så jag tog med mig kameran och den här lilla raringen ställde upp och poserade för mig. Den trampade runt på blomman så jag kunde ta bilder från alla olika vinklar.

Vännen och jag gick runt och botaniserade i hennes trädgård en lång stund. Jag för att fånga ögonblick, hon för att hon planerar att göra om, göra på sitt sätt, sätta sin prägel på tomten.
Det visades sig att vi är ungefär på samma plan hon och jag när det gäller framtidsplaner, det blev således en givande pratstund och mycket tankar om vad som blir nästa steg både för henne och mig. Spännande kan livet vara.

Jag har planer på att åka och hälsa på en konstnär framöver och fotografera honom när han är i arbete. Det ska bli både spännande och roligt. Jag tycker det är svårt att fotografera just människor och fånga känslan, stunden, ögonblicket. Det blir bra övning för mig.

Nu är det fredag och nästa vecka börjar mina kollegor efter semestern, jag ska gå upp och hälsa på någon gång nästa vecka och känna in hur jag mår där. Har ett möte i slutet av augusti, med arbetsgivare och Fk. Nu ska jag bara ta det lugnt i min ensamhet. 

Förresten så har min mamma köpt hund så nu kommer jag kunna gosa med hund hur mycket jag vill fram över. Det ska bli så mysigt. Kan knappt vänta, den kommer hem om tio dagar. Massa gladkluttar kommer få fart i min kropp. 

Ta hand om er och glöm inte att Andas

Kram Marie-Louise ( vet inte vart signaturen tog vägen?!)

11 kommentarer:

Pirjo engström sa...

Låter som en mysig dag...kul med kompisar som delar ens intressen :-)
En hundvalp! <3 Finns det nå't goare? Blir nästan avundsjuk.. ;-)
Allt väl med andra ord :-D
Jag önskar dig en mysig fredagskväll i din ensamhet :-) Kram! <3

Fröken Hulda sa...

Låter som om även du fått stora doser av positiv input idag. Jag var och fikade med mina kollegor och det var underbart att få vara där. Nu när jag faktiskt fått en diagnos och inte "bara" har ont känns det som om dom verkligen tror på mig. Det gjorde att jag fixade att gå dit idag. Men det kostar på så nu är jag trött och det blir tidig sänggång.

PS. Du är verkligen en stjärna med kameran DS.

Herr Nilssons Fru sa...

Vad spännande att få fota en konstnär i arbete, ser fram mot att få se bilderna sedan - för de hoppas jag vi får:)

Trevlig när man träffar någon som är på samma våglängd o har ungefärliga planer för framtiden, gutt!!

Hundar är ro för kropp o skäl, rediga små energiknippe o världens trognaste vänner blir de också. Undrar just var de är för ras din mamma köpt, men vi får säkert både se och läsa om den snart:)
Kramiz och trevlig helg

Monica sa...

Wow vilken vacker bild på fjärilen. Vilken förmån att ha förmågan att hantera en kamera...
Roligt att du får en hund i din närhet!
Må gott vännen och sov gott!
Kram och vink från mig.

Ninja sa...

Påfågelöga så vackert! Här har inte sett så många fjärilar i år....

messan sa...

Så vackra kort du tar! Tror ditt besök där kan bli så givande.... Har en massa fjärilar här hemma och vad glad man blir.
Kram

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vad kul att din mamma har köpt hund:) Vad är det för ras?
Spännande det lät att fota en konstnär...

Kram Lotta

Susanne sa...

Vilken underbar bild på fjärilen. Härligt när man hittar sådan gemenskap i vänskapen.Fortsätt att njuta av att vara hemma, tids nog kommer vardagen. Hoppas det känns bra att hälsa på dina arbetskamrater, då går det säkert bra att återgå till jobbet när det blir dax. Så spännande med hundvalpen, är faktiskt lite sugen på hund ibland.
/Susanne

Livskrafter sa...

Härligt att du får en liten hundvän att gosa med. Det ger lugn och kärlek långt in i själen. Jag lovar
kramar till dig
Emma

Lollo sa...

wow vilken fin bild
duktig är du!

MyStory sa...

Hoppas din helg har varit bra på alla sätt och vis!
Kram