onsdag 15 augusti 2012

Kunskap Är Livets Gåva Till Oss
Det som är härligt i livet är att kunskap tar aldrig slut. Det finns alltid nya saker att lära, om sig själv, livet, människor, i mitt fall fotografering och målning, yrket och att små steg framåt också är en väg framåt. Jag är glad och lycklig för att min plan går sakta sakta framåt och i den riktning jag vill. Att lära är en gåva som jag tar till vara med glädje. 

Livet är underbart genom att bara vara livet och att det innehåller en vacker natur, fina människor runt mig, kärlek och godhet, änglar som ger kraft och ger mig möjlighet att Andas och meditera.  

Jag kom ned till mitt jobb igår och det var bara positiva känslor kring det besöket. Välkomnandet av mina fina kollegor värmer i hjärtat av alla kramar och gruppkramar. Min chef är guld värd i sitt sätt att vara tillmötesgående i min önskan hur jag vill komma tillbaka och i sitt tydliga ledarskap och vad hon har för förväntningar på oss lärare. Det känns så himla bra. Jag fick också tips av en kollega som kan hjälpa mig vidare på mitt sidospår i livet och det är att börja sälja mina fotografier. Jag ser fram mot en händelserik höst. 

Ta hand om er och glöm inte att Andas


11 kommentarer:

Pirjo engström sa...

:-D <3

LyckligaPraliner sa...

Åh det är hopp hos dig. Glädje och hopp :) Jag blir glad för din skull!

Kramar Ann-Louise

En Vacker Vardag ♥ sa...

Vad härligt för dig att du har en bra chef:) Lycka till för dig och hoppas allt går bra.

Kram Lotta

Elisabeth sa...

Generösa Marie-Louise.Jag förstår att du får många kramar. Här kommer en till. Tack fina för din kommentar. Välkommen att medverka på söndag med möjlighet att vinna CD-skiva,bok eller konsertbiljetter.Jag fick också samma tanke som du idag, att man lär sig, hela livet. Det är förtröstansfullt. Varma kramar

Kvinna i medelålderns tid sa...

Låter som en bra start på nya livet. Lycka till och kram till dig =)

Anonym sa...

Ja,Per vill att du tar och säljer dina bilder och ser till att du handlar ordentligt med mat...Han tycker att det enda du pratar om, det är mat och att det är så jobbigt för han detta!!Personligen så tycker jag att det är så tungt att läsa din blogg...Sluta tyck synd om dig själv och ryck upp kvinna...!Ingen annan kan tycka synd om dig och hjälpa dig bara du själv!Blir ingen offer eller börda för andra människor!Ryck upp!!!Vi har alla gått genom livets berg och dalbana och klarat det galant!!!Hälsningar från en solstråle och en riktigt klippa!!!M,v,h Anila Uka.

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

En bra chef är guld värt. Måste vara underbart att vara lärare ibland...i alla fall :)
Kram från Maria som andas !!

Marie-Louise Nilsson sa...

jag vill bara förklara för er andra kära läsare att Anila Uka är ingen jag känner eller på något sätt har att göra med. Hon är svartsjuk för att jag har hälsat på konstnären som jag berättade om, där jag fick lära mig lite om att måla och fick tips om fotografering. Vad hon får allt ifrån vet jag inte. Men inget att bry sig om. Jag har tagit bort en del obegripliga kommentarer från henne tidigare. Men varför inte låta dem stå kvar, dom talar sitt tydliga språk själv. jag tror hon har fått för sig att jag är intresserad av Per som man och inte bara som vän :) Kram på er <3

jeanette sandelin sa...

å herre gud... vilken språkbehandlning för att påpeka nånting öht.
kram till världens vackraste M-L ♥

Vida sa...

Vad härligt att du har fina kollegor och chef.. det gläder mig verkligen..

Kram

Anonym sa...

Som vän till Anila så vet jag att Per och Anila har haft ett förhållande i fyra års tid nu;)Anila är helt enkelt en fantastisk kvinna.Hälsningar från Susanne.