lördag 11 augusti 2012

Min andning ger mig dagen
Hej, trots mycket vila så har det hänt lite grejer här i alla fall. Jag har gått med i en ny grupp på fb som är för högkänsliga. Om någon är intresserad är länken här.  MOL- moment of life Där stötte jag på massa trevligt likasinnat folk så klart och det är så skönt att byta lite ord med sådana som också är högkänslig, de liksom begriper på en gång. heheh Många av er som läser här är ju också högkänsliga så ni begriper mig också väldigt lätt. Vilket är skönt! I alla fall fanns där en tjej som också gillade fotografering, vi fotograferar lite lika. Hon satte ord på vad hon ville förmedla med sina bilder och det var som om jag uttryckt de orden. Härlig! Här är hennes blogg om ni vill titta på ljuvliga bilder. Karlzon

För övrigt ska jag nu göra mig i ordning för en naturpromenad, kameran är förstås med. Sedan mot kvällen kommer en vän till mig och vi ska bara hänga anspråkslöst. I morgon ska jag på ett litet äventyr. Där emellan så ska jag bara vila och på måndag då kommer mammas nya valp. Mycket energier som bomar mig nu, men bara av godo. Det går upp och det går ner, men sedan går det upp igen. 

Ta hand om er och glöm inte att Andas5 kommentarer:

Pirjo engström sa...

Hej! Jag är oxå en högkäslig person...men klarade inte av stressen som det blir med en lyckad nybildad grupp...klarar stress väldigt dåligt överhuvudtaget...synd..för det sades mycket intressant i gruppen :-)
Har suttit ute och lapats sol...jag visste att sommaren inte kunde vara slut ännu...härligt!!
Du skulle oxå ut och strosa med din kamera...jätteskönt...hoppas att du hittar nå't fint att fota som vi får ta del av sedan :-)
Ha en jätteskön eftermiddag! :-) Kram! <3

MyStory sa...

Hoppas du får en trevlig kväll! För mig är det vila i soffan som gäller. Har gjort lite för mycket under dagen...

jeanette sandelin sa...

kloka förståndiga du ♥

Ninja sa...

Naturpromenad.....det är livsstärkande det.

Livskrafter sa...

Stor tisdagskram till DIG
Emma