lördag 3 november 2012

Skymning Och Kommande Tider
Mörkret börja tätna allt mer och det blir skymning fortare på eftermiddagen. Min son tyckte inte det var så angenämt att cykla ner på stan en tidigt kväll här i veckan för att det var så mörkt. Han är mörkrädd, jag är mörkrädd. Ingen kul känsla att leva med, helst inte när man är barn. Har ni några tips om hur man kan arbete med sin mörkräddhet? 

För övrigt går vi mot december och juletider. Vad tycker ni om julen? För mig är det bara en jobbig tid. Det är klart att jag gillar att mysa och umgås med mina barn och familj men allt som kommer till. Presenter, mat och bakning och tillverkning av julgodis. För att inte nämna pyntning av hemmet. Förra julen struntade jag helt i att julpynta, hur det bli i år vet jag inte. Allt beror på form och lust. 

Ta hand om er och kom ihåg att Andas


5 kommentarer:

Pirjo Brandestam sa...

Jag är inte mörkrädd men gillar inte den här årstiden. Hela jag går liksom på lågvarv...allt jag gör tar mycket längre tid och känner mig trött och lite deppig.
Gillar inte julen heller. Har inte pyntat nåt särskilt dom sista åren. köper lite julklappar till barnbarnen...det är allt.
Nu blev det här väldigt negativt men det känns så just nu..
Ha en fin eftermiddag Marie-Louise :) Kram <3

MyStory sa...

Jag har nog aldrig varit mörkrädd men jag tycker det är jobbigt när dagarna blir allt kortare. Vid jul är det riktigt mörkt så det är bra med all julbelysning som lättar upp en del. Julen som sådan är jag lite kluven inför. Nu är det lite bättre när jag lever ensam. Kraven har minskat...
Kram på dej!

Fröken Hulda sa...

Jag lämnar här en varm kram i höstrusket

Vida sa...

Jag älskar julen men jag gör den utan måsten och därmed minskar stressen.. ibland har jag inte hängt upp ett enda pynt, vi byter inte julklappar så jag väljer om jag vill köpa och byta julklappar med vänner... jag försöker njuta av det som jag trivs med.. men jag kan verkligen förstå de som har blandade känslor och när man har barn blir det så klart annorlunda.

Kramar från Liv

Anonym sa...

Jag bryr mig varken om väder eller längd på dagarna. Däremot känns det bra 21 december då det vänder;-)
Om julen, så önskar jag att den inte fanns eftersom jag inte har familj. Men i år åker jag till Berlin, så detta år ser jag fram emot julen!
Ann