måndag 14 maj 2012

Livets FlödeIdag mår jag bättre och känner att livet strömmar genom mig. Det stormar härligt utanför min husknut och jag älskar att höra vinden. Att låta livet flöda genom och med mig gör att jag inte tar så hårt på mina motgångar. Jag fick en väldigt bra dag igår efter min reflektion och idag har jag beställt två nya spännande böcker. Ska läsa ut den jag håller på med idag och sedan ska jag meditera och röja i köket med ett leende och med mindfulness. Jag är på gång igen. I morgon blir det nog en promenad igen för idag längtar jag till det. Att få komma nära naturen igen. Jippi! 

Böckerna jag har beställt är dels Medveten Andning som jag fick tips om av Ord och sedan Älska dig själv. En bok om och för högkänsliga personer. Blir spännande att få ta del av dessa budskap. 

Jag har varit inne och läst så underbara bloggar på sistone, det är ju en källa till glädje om något. Alla ni som jag har i min lista under bloggar jag gärna läser är ju givetvis bloggar jag rekommenderar. Underbara är ni alla. Men man  hittar nya hela tiden och en blogg som jag skulle vilja rekommendera är Annas blogg Vita rosor och förgätmigej, den handlar om att bo på landet, vara hemma med sina barn, odla grönsaker och fin inredning. Underbara blogg och tänkvärd... borde inte vi alla tänka lite mer som Anna och hennes familj. Jag gillart :D

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Jag röjer också med ett leende idag. Kände att jag måste få bort onödiga saker som är i vägen. Det är för mycket saker som väntar på en annan plats och under tiden ligger de i vägen. Jag gillar inte att känna kaos-känsla. Men nu är det lite som hamnat närmare rätt ställe. Som soptippen t.ex. Till kvällen ska vi se en spännande film med barnen och mumsa nåt gott.

Kram Ann-Louise

MyStory sa...

I morse snöade det här och det har varit minst sagt kyligt här så jag har inte känt mig vidare positiv idag.

Det är skönt att läsa dina positiva inlägg. Jag är så glad att jag träffat på dig och din blogg! :-)
Kram