onsdag 16 maj 2012

En Bra DagGod morgon! Idag blir det en bra dag, det känner jag ända ner i fotknölarna. Kan ni känna så ibland? Så fort ni slår upp era blå så känner ni en förväntan, glädje och förnöjsamhet i hela kroppen. Tänk vad livet är underbart tänker man då. Dessa dagar måste man ta vara på så man orkar med de mindre bra dagarna. 

Idag blir det promenad i vår underbara natur, sedan dusch med doftande tvål och lotion som jag fick av min son när jag fyllde. Sedan ska min mamma, pappa och jag åka och köpa nytt smink till min lilla mamma, hon fyller 70 år nästa vecka och jag ska göra henne lite fin den dagen. Hon upptäckte att allt hennes smink var för gammalt så idag uppdaterar vi hennes låda. Vad tycker ni? Ska man vid en viss ålder sluta sminka sig eller ska man ta hand om sig och göra sig lite extra fin lite då och då när tillfället ges. Jag tycker man ska ta hand om sig vid speciella tillfällen oavsett ålder, man känner sig fräschare och piggare när man har snyggat till sig lite. 

Min mamma ser ut som en flicka trots sina 70 år, hur kan man göra det? Får hoppas jag har ärvt lite av dessa gener, hehehehe I alla fall så blir det en bra dag och jag känner så här. Så länge jag andas, ser världen med öppna ögon, lyssnar in i mitt inre och är sann mot mig själv, då kommer livet bli som jag vill. Jag känner mig trygg i den känslan. Jag gillar mig själv med både mörka och ljusa sidor. Jag är tacksam över mitt liv och dess innehåll. 

Snart slår syrenen ut.... Jag lever genom mina sinnen!!

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


6 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Låter som att du har en fin dag framför dig :) Jag tycker att man ska sminka sig så länge man vill. De flesta tonar nog ner sminket lite med åldern men känner de att de vill tycker jag att man ska göra det. Har mött flera som slutar sminka sig fast de vill, det blir svårt att se att sminka sig och ögonfransarna är inte lika tjocka som tidigare. De tycker inte att de får till det bra. Många tycker det är skönt att äntligen få "slippa" otyget :))

Jag sminkar mig varje dag och tror att jag kommer att fortsätta med det så länge jag har några fransar kvar ;)

Kram Ann-Louise

jeanettish.blogspot.com sa...

slog upp mina bruna och kände just så. tjejerna är i väg till kompisar över dagen så jag skall ensamnjuta :)
de har studiedag från skolan.
skall cykla ut på lite ärenden. fixa till nåt gott att äta.
kram i din dag ♥

En Vacker Vardag ♥ sa...

Känner också att jag har en bra dag. Det är så härligt känns som sockerdricka i kroppen.

Jag har också en mamma på 70år fast hon är piggare än mig :)Full fart på tanten och hon sminkar sig.(Lite)Har aldrig tänkt att det skulle vara något konstigt!!

Ha en bra dag!!
Kram Lotta

MyStory sa...

Det finns ingen anledning att sluta sminka sig för att man uppnår en viss ålder. Vilken ålder man än har är det viktigt att man känner sig fin tycker jag. Man är inte äldre än man gör sig. Ha en underbart fin dag!
Kram

Anonym sa...

Så härligt att få känna som du gör idag :-). Så glad jag blir för din skull!

Du ser ju också ut som en flicka Marie-Louise, du brås nog på mor din!

Det är väl så att man alltid får göra sig fin om man vill! För det finns ingen ålder tycker jag. Min farmor är 82 och så söt och kvinnlig, om än lite yrig just nu ;-). Tyvärr har jag inte riktigt ärvt det där, och är inte så bra på att fixa med hår och kläder och så.

Hoppas du får en så härlig dag som du önskar!! Kraaaam

Livskrafter sa...

På frågan om man har en bäst före dag för att sminka sig eller ej säger jag bara NO WAY - jag tycker att man kan sminka sig om man så är 145 år. Så länge man vill och det gör en glad så tycker jag att man ska göra det. Men jag är nog en ganska speciell person där för jag tycker att man kan ha Converse-skor tills man är 145 år också. Livet är LIVET och ska levas så mycket man orkar...oavsett ålder

Sen vill jag säga vilken underbar förklaring du bjöd oss på:
Så länge jag andas, ser världen med öppna ögon, lyssnar in i mitt inre och är sann mot mig själv, då kommer livet bli som jag vill.
UNDERBART och tack för att du delar med dig
kramar och vårljus till dig
Emma