torsdag 31 maj 2012

Att Unna Sig IblandIdag slog jag på stort och unnade mig två nya klänningar. Jag köper gärna kläder på Rabalder, visserligen är de lite dyrare men klassiska och fina kläder har de alltid. Jag hittar alltid något där, en tunika eller klänning. Jag går helst i tunika eller klänning. Dessa två raringar kommer bli ett fint tillskott i min garderob. Jag köper inte ofta kläder där, men något plagg per år blir det nog och de jag köper håller både i stil och kvalité i flera år. Den rosa ska jag ha på min systerdotters student nästa fredag. Väldigt söt tycker jag med det vita bandet under bysten och enkel men fin skärning. 

Jag var på lunch med min syster idag och bredvid lunch restaurangen finns lilla butiken som är min favorit. Passade utmärkt idag. Det är så trevligt att se hur min syster försvinner i mått runt hennes kropp. Hon gjorde en magsäcksoperation för några månader sedan och hon har redan nu blivit mycket mindre hela hon. Kläderna är stora på henne, en kjol hon har haft ramlar rakt ner idag. Hon har fått mer energi och är alltid så glad. Det måste vara skönt att känna att hon är mer rörlig och att det kommer bara blir bättre och bättre. Hon tittade lite drömskt idag på min rosa klänning och sa, vad jag längtar till jag kan köpa en sådan typ av klänning. Ja, sa jag vi blir väl stamisar där när du har blivit i min storlek. heheheh Risken är överhängande. 

Jag har pga av väderomslag, tror jag, en stark huvudvärk idag, nästan migränliknande. Så nu ska jag lägga mig och vila en stund.

Ha en skön kväll och glöm inte att Andas


11 kommentarer:

Lilla Kullan sa...

Ja, vila en stund du gumman.

Fina klänningar.:-) Kram Stina

jeanettish.blogspot.com sa...

den översta var underbar :)
kram och god kväll ♥
krya på huvudet!

Byronesse sa...

Jättefina klänningar och du är såå värd dem! Tack för din värme i fina och kloka kommentarer hos mig:-) Konstigt det där med väderomslag och hur påverkade vi blir. Jag och flera av mina kollegor har gått med kraftig huvudvärk idag och ett par av dem gick tom hem...

Kramar

Anonym sa...

Fantastiska klänningar/tunikor. Dom har SÅ mycket snyggt på Rabalder. Har inte handlat där mer än nån gång men skulle kunna shoppa loss där riktigt mycket om ekonomin vore bättre. Men det är som du skriver att kvaliten är super!!! Spännande med din syster. Vilken resa hon går igenom. Ha det gott!! Kram

MyStory sa...

Vilka jättefina klänningar du har köpt! Du gör rätt i att unna dig dem min vän :-) Klänningar har jag ont om och det ska jag köpa om jag hittar någon jag vill ha. Ha en fortsatt fin kväll !
Kram

LyckligaPraliner sa...

Men Oooo de är snygga tycker jag. Mycket fina och jag tror att de kommer att passa dig bra. Ni kommer att få det trevligt tillsammans ;)

Hoppas huvudvärken går över snabbt. Jag har också haft hemsk huvudvärk och känner mig inte upplagd för personalfesten imorgon...

Kram Ann-Louise

Ninja sa...

Jag brukar också handla kläder på Rabalder.....gillar materialvalet. Jag brukar passa på när jag är på Västkusten och de rear ut i sommarbutikerna :)

Fröken Hulda sa...

Jisses Amalia vilka snygga klänningar. Precis i Hulda-stil. Du kommer bli såååå fin :) Å visst är det klart att man måste få unna sig ibland

jeanettish.blogspot.com sa...

ps. rabalder finns i strömstad. kanske skulle kika in där!

Anonym sa...

Underbart vackra klänningar i fina snitt :-). Du kommersiell så vacker på systerdotterns student!

Så härligt med din syster! Hoppas hon ska få må bra av sin operation. Ni kommer bli mäster-shoppare ;-)

Hoppas din huvudvärk är bättre idag vännen.

Bamsekram

Richard - Vardagsbetraktelser.se sa...

Att "Unna sig" något låter nästan som att man själv ber om ursäkt för att man gjort något tycker jag.

Se det som än belöning! jag var värd dessa klänningar för att jag.......

Jag är säker på att du är värd dem. / Kram Richard