söndag 20 maj 2012

Smultron Och TankeresaSmultronen blommar här, liljekonvaljen står i knopp, det växer så det knakar. Den här veckan ska vi i Mälardalen har en temperatur på runt 20 grader. Härligt! Jag planerar inte långt fram, jag försöker ta dag för dag, men det är klart jag ser fram mot sommaren. Tokig skulle jag vara annars. Drömmar och planer vill jag ha... Just nu längtar jag till min vecka i Göteborg med min syster och veckan hos mina föräldrars husvagn.

Visualiseringar kan också vara skönt ibland. När jag var ute och gick i dag, så var det en bestämd doft på ett ställe. Den fick mig att färdas i tanken till Öland. Barr med sanddoft, får mig lätt dit i tanken. Jag visualiserade att vi var ute och gick på Öland och att vi snart skulle vara framme, sätta på oss bikinin och ta  första doppet för dagen. Det är en visualisering som stärker mig, jag fylls med energi när jag tänker att jag är där.

Använder ni Er av visualiseringar? 


8 kommentarer:

Monica sa...

Ja, det gör jag ofta! Dofter kan få mig lååååångt bort ibland.
Var rädd om dig och må gott!
kram och vink.

MyStory sa...

Jag skrev alldeles nyss ett inlägg om hur sen våren är här. Men den ÄR på gång :-)

Jag har använt mig av visualisering ibland men nu är det ett tag sedan sist. Hoppas din helg varit bra!
Kram

messan sa...

Ja, det gör jag för att nå vissa mål eller för fånga in stunder och en känsla.
Önskar en fin dag i solen
Kram

Fröken Hulda sa...

Tack för dina fina värmande ord hos mig. I´ll be back!!

Anonym sa...

Så härligt det låter. Jag älskar liljekonvaljer...min moster hade sådana ihop med rosa rosor i sin brudbukett när jag var 4 år. Det var detektiv vackraste jag sett, och jag är benägen att hålla med ännu.

Drömmar är härliga att ha, det är hälsosamt. Enda gången det blir fel är om man förlorar sig in i drömmarna och bygger förväntningar som kanske inte är så flexibla.

Jag drömmer idag också. Om blommor, örter och grönsaker.... :-)

Visualiserar gör jag inte så ofta. Mer förr tror jag. Jag är så nöjd där jag är nu.

Kram fina, fina du

Byronesse sa...

Ja visualisering är härligt att ägna sig åt. Doftminnen är det som starkast väcker liv i mina visualiseringar:-) Hoppas du mår gott i de ljumma kvällarna.
Kram/Emma

Vida sa...

Hela tiden. Jag visualiserar och känner in och samlar energi. Men så har jag också lätt att se i bilder. Vilken fin blogg du har. Jag slås ofta av det när jag kommer in hit. Själv ska jag rensa lite i min så att länklista och allt ligger som jag vill, men det blir en annan dag. Idag njuter jag vilsam kväll.

Kramen

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jag brukar också visualisera,har lätt att se i bilder. Låter underbart med husvagn, vi hade i flera år husvagn när barnen var små. Vi är så sugna på att köpa en ny:)

Kram Lotta