torsdag 3 maj 2012

Många Saker På Samma DagDu har allt du behöver inom dig. Lyssna till ditt inre och gå aldrig mot dig själv. Detta kan vara lättare sagt en gjort många gånger, trots att man vet att det ligger sanning i orden. Jag har en tedens att oro mig för saker,som inte är märkvärdiga men, som fyller min dag. Idag ska jag till läkaren, bilverkstaden, firman som byter däck och besiktningen. Mellan detta ska jag hem till min son och hjälpa honom med deklarationen. Detta oroar jag mig för, trots att jag vet att det kommer ordna sig. Trots att jag säger till mig att sluta oroa mig och att allt kommer gå som på räls. Det är bara att andas och ta en sak i taget. Men lik förbannat (ursäkta ordvalet) så oroar jag mig. Det har jag förstått nu ligger i en HSP personlighet. Men det är jobbigt, för något säger mig att jag faktiskt går lite mot mig själv just nu. Jag pressar mig och skulle helst av allt att någon annan fixade detta åt mig. Sådan har jag varit hela mitt liv. Möten, tider och flera saker på samma dag är ansträngande för mig. 

Hur som helst. Ha en bra dag och glöm inte att Andas. 


3 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Det finns mycket som jag önskar att andra kunde fixa så jag slapp... men nu är det som det är. Vad det resulterar i - att jag måste allt själv - det får tiden utvisa. Under tiden får dammråttor och disk vänta. Det drabbar i alla fall ingen annan. Duktig-flicka-syndromet är vi nog många kvinnor som lider av

Anonym sa...

Men du är medveten om din oro, och du undviker inte att göra det. Då har inte oron greppet om dig och styr inte din dag! :-).

Hoppas allt går finfint idag. Stora bamsekramar

Vida sa...

Det är där mindfullness är ett sådant fantastiskt verktyg.. för då är man bara i nuet steg för steg istället.. och känner. Jag har en tendens att annars oroa mig för hur mycket energi det kommer att ta.. och det tar ibland mer energi än själva händelsen.

Kramar från Liv