onsdag 16 maj 2012

Min Lilla Mamma

ÅÅÅ, vad roligt vi hade när vi handlade smink och målade mamma. Jag arbetade med bruna och blåa nyanser för att förstärka hennes bruna ögon. Hon blev så fin! Pappa satt bredvid och hejade på, heheheh Mamma har slutat att måla sig för ett antal år sedan, men jag tror hon gillade att se att ögonen vaknade upp och att ögonen förhöjs med lite make up. Vi skulle prova vardagssminkning i morgon, och då ska hon prova att lägga make upen själv. Kul kul .. 

Jag håller med er om era kommentarer i förra inlägget, jag tycker man ska bry sig om sitt utseende så länge man vill själv oavsett ålder. Det var roligt att se mamma fnittra som en flicka framför spegeln. Pappa får nog vänta på henne framöver när de ska iväg på grejer, för nu fick hon lite ny energi att måla sig igen. 

Jag ser fram mot kvällen då det är mina favorit program på tv och lillsonen och jag ska njuta av lite glass. I morgon ser jag också fram mot då vi ska ta en promenad i skogen med kamera. 

Ha en skön kväll och glöm inte att andas

6 kommentarer:

messan sa...

Jag tänker att varje dag ska bli en bra dag...visulaiserar det så.
Åh, vad fin hon blev och tänk vad färgen gör för att öppna upp ögonen. Jag tycker att man ska vara mån om sig själv och bry sig om sitt utseende för sin egna skull. Man mår ju faktiskt bättre när man ser fräsch ut:).
Är det bra med dig och dottern nu?
Varma kramar

Anonym sa...

Fin mamma, duktig sminkös :-). Mysigt.
Ha en skön kväll med mys och glass! Kramis

Marie-Louise Nilsson sa...

Det är bra med mig och dottern, messan <3

Ninja sa...

Hon kom mest till sin rätt på det nedersta fotot :)

Fröken Hulda sa...

Åh vad hon ser ung och pigg ut din mamma. Hoppas ni får många fina, fnissiga åt tillsammans

Monica sa...

Vilken vacker mamma!!! Men dottern går inte av för "hackor" hon heller!
Du är såååå duktig på att fotografera!
Var rädd om dig!
Kram och vink från mig.