fredag 18 maj 2012

Powerwalk Och Livsklok
Köp av present gick bra och en nöjd son har jag nu. Nu behöver jag inte punga ut med stora presenter gånger 3 i juli. Jag råkar vara förunnad med tre sommarbarn med två veckor mellan varje. Så semestermånaden ska inte bara finansiera semester  utan även tre kalas med tillhörande presenter. Nu har jag fördelat bort en, känns skönt. Phu! Jag var som katten, bara mottaglig för graviditet en gång per år. hehehe Dottern och jag har avverkat ett powerwalkpass i skogen, jädrans vad skönt. Inga tankar och känslor bara vara Marie-Louise precis som hon är i hela sin ljuvlighet. Snart ska jag in i duschen och avsluta fredagen med 15-årskalas hos min systerdotter. Vad ska ni göra? Våren fortsätter förgylla min tillvaro med sol, värme, dofter, ljus, ljud av härliga valörer. 

(Jag gjorde ett litet avsteg från min dag-utan-tankar-fundering-osv, när jag var in till Livskrafter och läste Emmas inlägg idag. Jag tog till mig några ord som jag ska bära med mig i hjärtat. Kunde inte låta bli heheheh. "Möta andra i förhållande till de själva - inte i förhållande till MIG och mina värderingar" Så tänkvärt och på det sättet behöver jag aldrig bli irriterad på andra, för de är ju som de är pga deras förhållanden  till sig själv och sin omgivning. Att de inte stämmer in på mina värderingar alla gånger, säger sig självt... så klokt skrivet Emma) 

Ta hand om Er och Glöm inte att Andas

5 kommentarer:

Monica sa...

Vännen, så klok du är! men de visste jag sedan innan...
Jag har suttit under ett av våra blommande äppelträd och andas och njutit av att jag är jag. Helt plötsligt kommer min älskade man med en varm mugg med kaffe. Vilken lycka, tänk det var precis vad jag behövde & de kände han på sig.....Känner sådan ödmjukhet över att ha den stora förmånen av att ha en man som älskar mig för den jag är.
Nu önskar jag dig en fortsatt bra dag....skickar lite "kärleksströssel" i vinden till dig.
Kram från mig.

Mom´s kitchen sa...

Innehållsrika somrar du har :)
Kul med promenader ;)
Kramar /Olg@

messan sa...

Önskar och ger en stor kram till dig.

jeanettish.blogspot.com sa...

att planera presenter lite lagom så där hela tiden är bra tycker jag. blir mer ekonomiskt och aldrig stressigt.
god lördag önskar jag dig vackra malou ♥

Livskrafter sa...

Ja låter underbart med powerwalk och bara vara Marie-Louise. Kul också att jag kan inspirera med mina tankar. Jag har själv fått mycket finare och rikare möten sedan jag började möta människor i förhållande till sig själva. Kram till kloka fina dig