torsdag 3 maj 2012

Vad Kan Man Hitta På Ett Industriområde

Jag tog med mig kameran och tänkte att jag kunde fördriva tiden medan jag väntade på att bilen skulle bli färdig. Jag hittade massa fin grönska mitt i industriområdet. Det är bara att öppna ögonen och strunta i vad folk tänker när jag ena stunden hamnar bakom en dörr på huk och den andra stunden ligger plattfall på gräsmattan. Jag hade en underbar dag med min kamera och mina sinnen blev tillfredsställda på många sätt. Kanske att jag roade någon annan också, av synen av mig.... :D 

Läkarbesöket gick väl så där, utredningar, byte av medicin igen... provtagning var positivt, ingen hjälp med vikten. Nu ligger jag i soffan och fixar med fotografierna och tar det lugnt. Dagen har tagit slut på min energi. Men jag grejade det ... nästan allt i alla fall... ingen besiktning.. måste beställa tid. 

Jag tog flera andningspauser idag, dels när jag var hos läkaren och vänta på att få ta prover. Blunda och andas, känna in min andning och hur luften rör sig genom min kropp. Sedan när jag var där ute och fotograferade, tog jag en stunds vila på gräsmattan på samma sätt. 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


10 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiska bilder Marie Louise!!! Den näst sista i rosa är helt gudomlig och SÅ himla bra du fixade dagen =) Stor styrkekram skickar jag dig!!!

Ninja sa...

Vad mycket fint du hittat....det går så fort nu, allt på en gång....

MyStory sa...

Vilka underbart fina bilder du tagit!
Kram till dig

Anonym sa...

Så klokt av dig att ta dig tiden att hitta nåt vackert, andas, njuta och fokusera medan du väntade på din bil :-)

Hoppas det kommer något bra ut ur läkarbesöket iaf, och att du har en läkare som är inlyssnande och engagerad.

Kramis

Byronesse sa...

Dina bilder är som vanligt...FÖRTROLLANDE! Min lilla sockervaddshumla har visst hittat vidare hem till dina trakter:-) Vissa dagar behöver vi mer tid för återhämtning och du har, klok som du är, valt att ta några fler idag när det behövdes för att orka igenom. Nu har du klättrat över berget och kan pusta ut för idag och känna att du är så bra så...precis som du är:-)

Kram/Emma

LyckligaPraliner sa...

Tack för de helt underbara lyckobilderna! Vad det verkar ljuvligt med en stunds vila på gräsmattan också :)

Kram Ann-Louise

Hovika sa...

Hej. Vilka underbara bilder. De ger energi och uppmanar till eftertanke. Bra gjort att fixa dagen.

Livskrafter sa...

Vilka fantastiskt UNDERBARA BILDER. Helt magiska
kram och ha en fin fredag
Emma

Elisabeth sa...

Så fina bilder. Vad duktig du är!! Vilken fin känsla och stämning du förmedlar.
Varm kram
Elisabeth

Siv-Britt Mangi sa...

Underbart, att göra vad man vill och strunta i vad andra tycker. Du måste ha haft en stund av total närvaro och resultatet blev fantastiskt. Nästa gång jag besöker ett industriområde ska jag göra det med öppna ögon. Tack för nya vyer!