söndag 27 maj 2012

Naturlighet
God middag alla fina, jag sitter på balkongen som fortfarande har skugga och tittar igenom fotografierna  som jag tog i går i kvällsljuset. Njutbart är det att dels ta foton, leta motiv och sedan glädjas att upptäcka att man lyckades med några stycken. Det vill säga att fånga den där känslan, ljuset och motivet i all dess enkelhet. Jag älskar det enkla, att återge naturen så naturligt som möjligt. Ögonblicket som jag fångade där och då i nuet. Jag har alltså haft ett leende på mina läppar ganska länge nu. Skön stund med mig själv samtidigt som jag hör fåglarna. Jag har en önskan att åka ut i kvällssolen vid vatten i kväll. Få se om jag får sällskap av några barn. Ta en fika på en brygga vore inte fel. 

Kul att vi vann melodifestivalen i år. Jag gillar hennes budskap som hon vill förmedla, vi behöver bara vara oss själva, vi är fantastiska som vi är. Det vore trevligt att ha festivalen här i Västerås, hehehe nästa år. Men så blir det väl inte. 

Annars gnager en ensamhetskänsla i min kropp som jag inte vill ha där eller inte vill kännas vid. Varför den är där, vet jag inte. Påminnelser om förra sommaren som var en jobbig tid, rädsla av att den ska upprepas kanske. Jag försöker acceptera och landa i känslan, det är okej att jag känner så här och skicka den vidare. 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas


6 kommentarer:

Monica sa...

Önskar att jag hade den där känslan för att ta vackra fotografier! Men det går inte!!!! Fattar inte! Jag tror att jag har för bråttom??? kan inte få den där lilla extra känslan. Men skit samma, jag får njuuuuta av dina underbara bilder! För du kan du!
Ha en bra dag, hoppas någon följer dig till bryggan!
Kram och vink från mig.

Elisabeth sa...

Ja, underbara bilder. Håller verkligen med Monica. Hoppas du får en fin Mors Dag. Varm Kram

Livskrafter sa...

Ja ibland måste vi "slåss" med känslor som inte är alls angenäma men kom ihåg att det är inte konstant. Känn det du känner och acceptera och försök sedan fylla upp dig med sådant som får din själ att blomma, ditt hjärta att bubbla, dina ögon att gnistra och din energi att stråla. Allt har du inom dig även om det inte känns så emellanåt.
Skickar en STOR kram
Emma

jeanettish.blogspot.com sa...

och jag som inte gillar människor. som har fem barn, tre svärdöttrar, ett barnbarn och ändå just så:
ensam. åtminstone ibland. som vuxen kvinna känner jag mig alldeles tafatt.
i mammarollen är jag stark och trygg ♥

Kvinna i medelålderns tid sa...

Du är så duktig med kameran, undras tro om du kom till vatten....

Anonym sa...

Vad klok du är vännen. Jag tror det stämmer att kroppen och hjärnan har minnena från förra sommaren och att de väcks nu. Dags att skapa nya minnen! Vackra, fina och harmoniska. Bra att du erkänner din rädsla, accepterar den och släpper taget om den.

Dina bilder gläder fler än du själv, jag blir så glad och berörd av dina bilder. Du har verkligen en gåva.

Kram Hanna