onsdag 18 april 2012

Systra Mi


Här finner du fler foton från mälaren
Här tog min syster och jag en sallad till lunch idag. Det har sådan där härlig sallad där man får välja ingredienser själv. Mums god! Utsikten man har här ifrån är Mälaran. Den kan ni se om ni klickar på länken under fotografiet. Mälaren glittrade vackert idag och det ger en sådan avkoppling. Min syster och jag brukar unna oss en stund här nere när det är vår och sommar. Tid för bara oss och inga barn och män. Detta förgyllde min dag och nu blir det vila och läsa bok ett par timmar.

Som ni märker så har jag inte reflekterar så mycket det senaste dagarna, dvs. jag har inte gjort något långt blogginlägg om någon specifik tanke. Det är för att jag har bara kopplat av i att vardagen fungerar och jag flyter med och njuter av att det gör just det.

Ta hand om Er och glöm inte att andas. 


3 kommentarer:

mindfulnessmamman sa...

Så skönt Marie-Louise!! Ibland så är det bara ljuvligt att bara vara och njuta av lugnet utan analyser, tankar och funderingar.

Ert lunch-ställe ser härligt ut. Sallad man plockar själv låter gott. Då blir det ju som man vill ha det. :-)

Kramis

Ankii Nilsson sa...

Släppa alla tankar o funderingar är skönt emellanåt. Sallad man plockar själv är ju kanon, ingen risk man får något man inte äter eller vill ha!!
Mälaren ja, de e vill jag minnas jag var vid när jag var i Eskilstuna...nja jag och sjöar, kan ha fel:)

Kramiz

Fröken Hulda sa...

Vad skönt att du bara kan flyta med! Låter jätteskönt. Fortsätt... länge/Kram