måndag 16 april 2012

Mitt Kryp InVälkommen till min blogghörna. Denna inredde jag precis när jag flyttade hit för tre år sedan, men den har inte blivit så mycket använd som jag själv hade tänkt. Men nu är planen denna att ska jag sitta vid datorn så blir det här. Allt för att var sak har sin plats och för att bryta ovanan att sitta i soffan och göra allt. Blogga, läsa, titta på tv, umgås med barnen och äta. Nej, nya tider blåser min vän och här ska vi förflytta oss i lägenheten och göra det som ska göras vid rätt plats. :D


 Stolen är arvgods från mormor, två stolar och bordet som står i sovrummet som ni fick se förra gången. Tavlorna har jag målat själv, lite matematikinspirerade och i rött, orange och rosa. Jag har en röd fond vägg här i storarummet med resten grått. Skrivbordet är från Ikea och svarta tavlan med ett hjärta på översta hyllan är en present från min äldsta son. :)


Här är min läsfottölj vid fönstret och filt att lägga på benen om jag blir fryssen. I vitrinskåpen så har jag böcker och fina godsaker. Jag älskar gamla antika koppar så det har jag en del. Tavla gjord av mig.Sedan gillar jag fina glas och det verkar som jag har försmak av gröna detaljer. heheheh


Denna nyckel har jag ärvt av min mormor och jag tycker den är så fin, så jag gjorde en tavla av den. 


Här har vi det berömda soffhänget. Här tänker jag inte visa er tavlorna som hänger där nu. För planen att det ska komma upp tavlor på mina fotografier där. Jag vill ha mer kuddar i soffan och sedan har jag tre gamla virkade överkast av min farmor i källaren som jag ska tvätta och ha liggandes i soffan och fotöljen.    Syskrinet har jag fått ärva av min farmor, lampan och digitala fotoramen är presenter. 


Ett lite sött pennskrin har jag hittat någon gång på en loppis eller något sådant. Det gillar jag skarpt. 


Detta är också gåvor från min mamma, moster och sedan loppisfynd. :) Jag köpta faktiskt lägenheten mycket för den röda väggen, men nu önskar jag att det blev en vit och gråblommig fondvägg istället. Vi får se vad jag gör åt saken. 


Här är min lilla mindfulnesshörna, den har ni sett förut i bloggen. Men detta är mitt godis för ögonen och själen. 

Nu har jag städat så det stor härliga till, värk i ryggen och axeln, så nu mina kära vänner kommer jag lägga mig i soffan en stund och vila för att återvända hit senare och läsa Era bloggar. 

Ta hand om er och glöm inte att andas. 

7 kommentarer:

MyStory sa...

Åh, så fint du har det! Den där färgglada tavlan föll jag för direkt jag såg den. Nu blev jag inspirerad att göra om lite här hemma men jag är inte alls duktig på sånt där... Ha en underbart fin kväll!
Kram

Monica sa...

Tack för hemma hos repotaget...hi,hi. Så fint du har det och så måååånga vackra tavlor du gjort!
Förstår att du har det riktigt mysigt när du kryper upp i soffan!
Var rädd om dig!
Kram och vink från mig.

Ninja sa...

Jag gillade din röda vägg...och sitta i soffan och göra allt, det låter som jag det...

Anonym sa...

Tack för att du alltid påminner oss om att andas! Det behövs! I alla fall för mig ;-)
Ann

messan sa...

Så fint så fint! Det är ju så roligt att pyssla här hemma och göra fint. Inredning är ett av mina stor intressen.
Kramar om dig

Anonym sa...

Så vackert du har det min vän. Rofyllt, funktionellt och stilfullt. Du är ju inredare också, talangfulla kvinna där.

Kram

jeanettish.blogspot.com sa...

herre gud vad snyggt du har det :)
blir så glad när jag får se allt detta vackra ♥