lördag 7 april 2012

Ensam Myskväll Efter Släktmiddag

Ja nu är jag hemma efter en trevlig middag med föräldrar, barn, syster och syskonbarn. Alla är på var sitt håll nu och jag har roat mig med en promenad, plockat lite sippor och fotograferat dem. Hur roligt som helst. 

Nu en skön kväll med lite dator och läsa bloggar och chatta med någon vän. I morgon är jag nog så pigg så jag kan ta en runda i skogen igen. 

Att ha en konkret plan att arbeta mot känns så bra, jag bearbetar mina framsteg och ser dem mer tydligt genom arbetet med planen. Jag är glad och motiverad och ser framåt med tillförsikt. Detta kommer gå för jag vill det så mycket. Det kanske inte kommer gå det här året eller nästa år, men det kommer gå. 

Även denna kväll för ni stanna upp och Andas. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst kommer det att gå min vän! Att ha en handlingsplan och ett mål med små delmål på vägen gör färden mer konkret. Du jobbar på så bra :-). Hejja!!
Kramis

Monica sa...

Klart att det kommer att gå bra för dig min vän!
Mys nu och ha en riktigt skön kväll.
Kram från mig.

MyStory sa...

Jag sitter och slappar i soffan, tittar på en film och smuttar på ett glas vin. Ute är det mörk och jag har tänt en massa ljus. På bordet står en bukett gula tulpaner. Hoppas du har det lika bra som jag!
Kram

jeanettish.blogspot.com sa...

så fina foton!
jag har ingen plan för framtiden.
det har liksom kommit till vägs ände.
jag accepterar och tar en dag i taget.
bara så vi har mat och hyran är betald.
till stockholm i november blir det. och det ser vi verkligen fram emot :)
kram och glad fortsättning ♥