måndag 9 april 2012

Och Så Kan Det Gå
Jaha, inget blev väl riktigt som det skulle idag. Men vad gör väl det. Jag har haft huvudvärk och illamående hela dagen. Känner mig spänd i käken och nacken, är i stort behov av massage. Men jag har låtit dagen varit som den är. Jag har legat och mediterat och andats mycket idag istället för promenad. Idag behövdes det och i vanliga fall hade jag sett denna dag som ett stort nederlag. Jag kom inte ut på min promenad, näringen blev inte som den skulle, det roliga blev inte heller som det skulle. 

Men jag tänker inte ge upp så lätt, nej! Så här blev det idag och det får vara så. Jag älskar rinnande vatten. Detta foto tog jag på min fjällvandring 2009. Ni förstår ju själva hur underbart det var att sitta och lyssna och titta på detta porlande vatten. Tänk att fylla sin mugg med vatten och dricka kallt rent vatten direkt där och då. Vackert! Om ni tror att jag har försjunkit i minnen, så tror ni fel, jag har varit här och nu hela dagen. Jag har läst lite mindfulness och reflekterat. Men självklart tillåter jag mig att minnas, förstå mig rätt, men jag har inte försjunkit i minnen för att denna dag blev tråkig, inte på det sättet. 

Jag blir glad av att fler gillar min gillar-sida på fb och att jag får fina kommentarer där, precis som här. Jag har läst hur jag ska ta seriefotografier i snabbföljd i kameran, jag har hittat greppet men det blev inte bra i alla fall. Jag får fortsätta öva. Det som inte blev bra idag är skärpan och ljuset. Jag har fått till det förut med en annan kamera. Men men ... det kommer... Nu ska jag laga lite mat och njuta av kvällen. 

10 kommentarer:

MyStory sa...

Så klok du är som inte tycker att dagen är misslyckad bara för att den inte riktigt blev som du hade tänkt dig.

Även om man strävar efter att leva här och nu så innebär det inte att man inte får ägna någon tid alls åt fina minnen man har. Det viktiga är att man inte lever i det förgångna och det är en helt annan sak. Hoppas du får en riktigt skön kväll!
Kram

Ankii Nilsson sa...

Vissa dagar bli inte som man tänk, skönt ändå att du ser det på helt rätt sätt. Då blir allt så mycket lättare o ljusare ändå.

Hoppas du haft en fin helg.

Kramiz

Fröken Hulda sa...

Det blir inte alltid som man tänkt sig men att acceptera det är stort!

Kram

Anonym sa...

Hoppas din huvudvärk snart lättar. Prova delfin-andning för att andas ut smärtan à la Kabat Zinn. Brukar fungera ganska bra.
Det är härligt att minnas, slitsamt att älta. Du har nog bara känt på minnen, som ger dig ny inspiration och kraft framåt!
Kram på dig min fina vän med den stora foto-talangen :-)

Lilla Kullan sa...

Jag har köpt dem på för halva priset på en butik som tyvärr inte finns mer.
Kram Stina

Osloskånskan sa...

Kanske du gick din promenad i sinnet istället idag?

messan sa...

Dagarna får bli som de blir....och så ska man vara nöjd med dom. Du hinner promenera och idag behövde du säkert en annan form känsla för dig.

Hos mig blev det lite minisemester...skönt på ett sätt...abstinens på ett annat:)
Kramar om dig

Ninja sa...

Mår man inte riktigt bra ska man vila.....krya på dig!

LyckligaPraliner sa...

Sov gott du också! Vi "ses" imorgon :) Hoppas du mår bättre nu. Åhh du skulle verkligen behövt få en behandling du med imorgon..Jag ska tänka på dig under tidenjag får min. KL 13:00 då gäller det. Har nog ganska mycket att läsa ikapp hos dig anar jag. Därför kommer jag tillbaka imorgon för nu ska jag äntligen lägga mig och njuta av bara tanken på att jag jobbat klart alla dessa timmar som jag gruvade lite för.

Kramar!

jeanettish.blogspot.com sa...

så klok och förståndig du är ♥
jag har blivit beroende av dina vackra tankar, din klokskap och din förmåga att stanna upp.
ska tänka på mat och andning idag. efter en vecka i absoluta bottenlägen måste jag ta mig uppåt igen. med små medel som ger mycket.
kram och jag är så glad och tacksam över att ha träffar dig!