lördag 14 april 2012

Eldens Låga Brinner
Jag har precis kravlat mig upp ur den djupa destruktiva brunnen igen och rest mig upp och tagit mig ut i skogen på en runda. Rundan blev utmärkt, med stora och många inslag av jogging. Jag är GLAD! Jag har nu röjt köket och en cilli con cane står och puttrar på spisen och jag ska röja mitt sovrum idag. Jag tänkte nog ta lite bilder på det när det är klart och visa för Er hur min viloplats ser ut. Där jag kommer till ro och samlar krafter. Elden symboliserar att det brinner i mig av kraft att resa mig upp och bli den bästa version av Mig själv jag kan bli. Ha en skön lördag så ses vi senare mot kvällen med lite hemma hos reportage från mig. heheheh
5 kommentarer:

jeanettish.blogspot.com sa...

åh... det ska bli spännande med bilder från ditt hem!
jag gick ut med flickorna.
tog lite kort.
tänkte hela tiden på dig.
solen skiner.
vi har gjort tårta.
jag måste ha eld - men har ännu inte hittat tändstickorna...
kram och fin rest av lördagen :) ♥

Marie-Louise Nilsson sa...

Så skönt att höra att ni har varit ute och tagit kort. Att du tänker på mig då, värmer... Jag stod länge och tittade på en underbar buske i skogen innan jag började jogga. Den var så vacker i sitt stadium av utslagning. Måste nästan gå upp med kameran. Vart kan tändstickorna vara??? Vart lade du dom sist? Goa du, hoppas tårtan smakar. kram * 1000 till dig.

LyckligaPraliner sa...

Jag älskar eld! Eld tillhör några av de saker som för mig innebär total avslappning. Vi eldar ofta under vår till höst tiden. Antingen här hemma eller vid något vatten som sjö eller å, ja nåt sånt. Att stirra in i elden kan vi göra i flera timmar. Det är magiskt med de dansande lågorna och doften är det underbaraste :)

Kram Ann-Louise

jeanettish.blogspot.com sa...

konstigt....
vi träffade på en man som satt vid utsiktsplatsen/eldstaden och hade tänt en eld...
där skulle han sitta och ha det bra som han sa!

Marie-Louise Nilsson sa...

Ibland kommer det till oss, på olika sätt. Du ska hitta tändstickorna och jag tror att du börjar göra det. kram på dig goa vän.

A-L, att titta på lågorna som dansar är underbart. Kan bli sittande länge precis som när jag tittar på havet och dess oändliga rörelse. kram på dig goa vän.