söndag 29 april 2012

Godingar Som Fick Följa Med HemFrån förlamande ångestkänsla så har jag ryckt upp mig en aning och rensat köket och lagat mat. Jag vill visa er vilka godingar som fick följa med hem igår från Stockholmsbesöket. Jag tokgillar väskan, har haft en liknade som jag har slitigt på länge så det passade bra att investera i en ny. Sedan har jag länge längtat efter att se Dear John och den gjorde mig inte besviken. Jag hade en egen krokodiltårskväll igår med den och sedan Meningen med livet. Jag har börjat läsa boken men inte kommit till slutet. Så nu såg jag filmen istället. Trivsamma små älsklingar som jag kommer se fler gånger. Jag kan rekommendera båda varmt. 

I kväll blir en till kväll utan mina barn. Lillsonen ska lana med sina kompisar hos sin pappa så han kommer till mig först i morgon och dottern ska hem till en kompis. Det blir många ensamma kvällar men de flesta gånger gör det mig inget. I kväll inte lika bra, men det får gå... Jag får gosa ned mig i soffan och läsa bok. Jag kan  säga att våren har kommit så det står härliga till. Träden och gräset är gröna, björken har musöron och Sädesärlan såg jag igår för första gången för i år. Min lägenhet blir tokvarm den här årstiden och idag blev jag påmind om just detta. Lätt att glömma under vinterhalvåret. 

Ta hand om Er och glöm inte att Andas

3 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Tröttnar du på väskan skickar jag gärna min adress ;)

Fröken Hulda sa...

PS. Vad är det för märke ? DS.

Marie-Louise Nilsson sa...

Fröken Hulda, märke?! he.. ska kolla om det är något märke... gamla stan i Stockholm någon sådan där mysig affär med rökelse och grejer i. Märke i väskan Zapata... inget jag blir klok på. Kram på dig... Jag vet vart jag ska skicka den då... när jag tröttnat...om det finns något kvar av den då..