lördag 7 april 2012

En Väg Av MångaDå har jag börjat tagit de första stegen på en ny väg. Spännande! Vad gör ni? Jag ska snart göra mig i ordning lite grann för att träffa familjen hos mina föräldrar. Det blir mys... 

Jag tycker det är så att när något går bra så står det inte på förrän det blir fler och fler saker som går bra. Man börjar åka på en positiv våg och det är bara att åka med. Tyvärr fungerar det på samma sätt åt andra håller, en dålig sak kommer sällan ensam. Men just nu rider jag på gladvågen, trots värk i ryggen. 

Jag har nu en stor utmaning framför mig, för trots att jag har hittat ljuset i tunneln, en väg i alla fall, så har jag förmågan att lägga ned mer energi än jag får ut. Detta är en av mina arbetsområden med mig själv. Ni känner kanske till enegeriprincipen, energi in är  lika stor som energi ut. Jag har en förmåga att få en obalans mellan dessa så jag lägger in mer än jag får ut och där med blir utbränd i förlängning. Nu ska jag försöka att ta denna plan som en utmaning för mig själv att lagom är bäst. Lagom är att försöka hålla energibalansen i våg. 

Nu får ni ha så himla mysigt och glöm inte att andas. 

4 kommentarer:

jeanettish.blogspot.com sa...

att fylla på är sååå viktigt.
men ut måste man med det också.
kram och en riktigt fin dag till dig ♥

Fröken Hulda sa...

Det är en svår balansgång som kräver träning... hela tiden. Men du verkar så envis och målmedveten så det lär gå bra!

God fortsättning!

Anonym sa...

Att vara Good enough är nog bra ibland. Att se till att hitta saker som fyller på ed energi i minst lika stor omfattning som livet tar energi är viktigt. Tor du är på väg att hitta jämvikten i vågskålen.

Kram vännen!

Elisabeth sa...

Du kommer att hitta balansen. Det är jag övertygad om. Varm kram