tisdag 31 juli 2012

Promenad, Återhämtning och Funderingar

Fick mig en skön morgonpromenad trots att kroppen protesterade kraftigt på den tidiga aktiviteten. Skogens skiftningar når mitt sinne, jag ser att vi är i högsommarstid, växtligheten är inte lika färggrann längre och vissa blommor vissnar ut. Grönskan växer till sig kopiöst, hundkex kan nu återfinnas i storlek XXXL, vackert men giftigt. Lite vemod smyger sig in i mig, över att det är på denna sida om sommaren vi är nu, trots att mycket är vackert fortfarande. Jag älskar verkligen gräs i  olika slag, tror jag sagt det förut, men de är så graciöst vackra där de står och vajar med sina olika vippor i vinden.

Denna vackra blomfluga ovan,  fick jag föreviga idag, stunder av lycka för en fotograf. Jag laddar nu för en dag i aktivitetens tecken i morgon. Det har varit lite mycket sådana dagar den sista tiden, återhämtningar har inte riktigt hunnit infinna sig, men det blir trevligt i morgon med fem-kamp och restaurang med systers familj och mina söner.

Jag är inne i en funderingsfas just nu, vad ska jag göra resten av mitt liv? Till och med studera har kommit in i min tanke som en möjlighet, allt för att hitta ett arbete som jag kan ge av mig själv men ändå har kvar så mycket att jag orkar leva. 

Ta hand om er och glöm inte att Andas8 kommentarer:

Pirjo engström sa...

Du skriver så fint...jag känner oxå lite..eller ganska mycket vemod över att sommaren är i en finalfas...vill inte det ännu. Egetligen räknas ju Augusti oxå som en sommarmånad, så vi har nog många härliga dagar kvar :)
Du njöt av en ren tvätt igår..idag är det min tur..älskar oxå doften av ren tvätt när jag får vika ihop det i garderoben..har t.o.m. köpt doftljus som doftar ren bomull ;)
Ha en skön eftermiddag min vän! :) Kram!

Marie-Louise Nilsson sa...

Pirjo, det har jag med :) köpt ljus med doften av ren bomull. Så ljuvligt! kram kram

Monica sa...

Vännen, så skönt med en promenad på morgonen. Jag tänker bäst tidigt på morgonen och det är den tiden på dygnet jag själv tycker är såååå skönt. Min man brukar oftast säga när jag kommer hem efter mina korta morgonpromenader & funderingar: Ja ha, vad har du nu kommit på???? För oftast är det då som poletten ramlar ner och 100 idéer föds.
Önskar dig allt gott!
Kram och vink från mig.

En Vacker Vardag ♥ sa...

För mig är det också mycket funderingar,och hopp om en framtid i arbetslivet!!!
Jag har också ljus med doft av bomull:)

Kram Lotta

Lilla Kullan sa...

Fint. Den där bilden påminner om en som jag tog igår.:-) Kram

Fågelbilden har jag tagit nära trädet. Det var en unge som inte var så speciellt rädd.:-)

jeanettish.blogspot.com sa...

så fint med allt detta gräs :)
vad man skall göra i framtiden...
den gnager i mig - framtiden.
jag har släppt min förhoppningar.
jag väntar. nåt bör komma.

Kvinna i medelålderns tid sa...

Lyssnade på en person som klokt menade att " - den som tror att det finns möjligheter, är realistisk i positiv anda och inte ger upp sin dröm eller tanken, den personen klarar sig och kommer kanske dithän den vill dessutom". Så fortsätt att botanisera och tänka positivt. Låter som att du börjar komma på banan igen :-)

vitadrömmarobusigabarn sa...

Vilken fin blogg du har
fina bilder
ha en mysig dag kramar Tina