tisdag 24 juli 2012

Att Vilja Springa Med Mina Barfota Fötter
Jag står med mina bara fötter på jorden och det är så jag skulle vilja leva. Känna glädjen i varje dag, springa barfota på asfalt, grus och sandstränder utan att vara rädd för glas eller hårda stenar som rispar min hud. Springa i högt gräs på en äng eller på en brygga utan att vara rädd för ormar, fästingar eller trästickor. Jag vill inte vara rädd. 

Jag har ett hjärta som slår dubbelslag idag, dubbelslag av oro och ångest har jag lärt mig. Annars gör inte hjärtat så här. Varför vet jag inte, mer än att jag ska handla, men det är inte hela världen. Det vet jag och jag handlar bara det nödvändiga för att underlätta för mig. 

Jag har för övrigt arbetat med två fina förfrågningar idag. Finslipat och är ganska nöjd så här långt. Det ena leder oftast till det andra och nu är jag vid det andra. Kan det vara det som gör att jag har dubbelslag? Jag står vid ett vägskäl, jag vill, men vågar jag? Hur gör man? Måste man göra på ett visst sätt? Vem frågar man? Kan man inte göra som man vill? Jag vet så lite, men vill så mycket med min kreativitet. Här i ligger min oro... var så säker... ska jag flyga eller springa barfota på sandstranden och låta vinden fånga mitt hår? JAG VILL.... 

För övrigt har jag ett trevligt besök att vänta mot kvällen... 


Ta hand om Er och glöm inte att Andas

6 kommentarer:

Pirjo Engström sa...

Kan inte säga så mycket egetligen...fin text...:) Önskar dig en trevlig kväll! :) Kram! ❤

Vida sa...

Fråga dig själv, du vet bäst.. fråga de vänner vars svar du kan lyssna på men inte behöver lyda.. vägskäl kan vara spännande, utmanande och alldeles underbara!

Jag minns mina barndoms somrar då jag hemma i byn längtade till första barfotadagen.. då man sakta gick på grusvägen.. och i slutet sprang man fram på hårda sulor som vant sig :)

Oavsett hur du gör, väljer, hjärtat slår och livet möter dig så önskar jag dig en fin dag. Här och nu!

Kramen

jeanettish.blogspot.com sa...

så jag känner igen detta...

men i mitt fall är andras åsikter så starka. som om de vet vem jag är till fullo.
som om de vet vad jag tänker, känner och vill.
allt detta gör mig anti.

Håkan Lindström sa...

Våga prova så är hälften vunnet, det verkar som om du har många frågor, beta av dem en och en. Kan hända att du har lite bråttom, om du kanske sänker tempot och kommer ihåg att andas så får du snart svar på dina frågor. För det är bara du som vet vad du vill göra, det gäller bara att lära sig att lyssna. Självklart kan du göra som du vill, det är bara du som har kontroll på ditt liv glöm inte bort det. Lycka till med vad du än har tänkt dig att göra, kramiz<3

MyStory sa...

Ibland står man inför svåra val att veta vad som är det rätta är svårt att veta. Följ magkänslan min vän :-)
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Vad fint du skriver...om man blundar kan man se sig själv springa så där över stock o sten med bara fötter. Våga fråga - o ge dig själv bra svar:)
Lycka till med trevligt besök.
Kramiz