fredag 27 juli 2012

Min Värk Och Mina Verk
Det har varit tunga dagar, mycket aktivitet trots att kroppen skriker efter återhämtning och vila. Jag har fått värk i kroppen och lederna, jag vet inte vad det innebär. Om det är ett nytt sätt för kroppen att ge mig signaler om att ta det lugnt eller något annat vet jag inte. Ska ta upp det när jag blir kallad till gruppen som jag väntar på att få komma till. 

Jag återupplever känslan av mötet med havet genom mina bilder och försöker Andas och hitta mitt inre lugn. Det går så där. Jag ska lägga mig tidigt idag och hoppas få en god nattsömn och vakna lite mer utvilad i morgon. 

Jag upplevde en rolig sak på min gilla-sida på FB. Helt plötsligt står det en kommentar på ett av mina inlägg. -"Vem är den där Marie-Louise"? Jag vet inte varför hon ställer frågan eller om hon inte har förstått att jag är den som driver sidan. I alla fall fick hennes kommentar att tänka till och inse att jag kanske ska presentera mig som sidägare. Så det har jag nu gjort. heheheh En liten presentation om mig och min resa genom livet i kort. Det skulle vara roligt att höra av kvinnan igen och får reda på tanken bakom hennes fråga. Tiden får utvisa. 

Jag lägger huvudet på kudden om en snar framtid och i morgon fyller min minsta kille 14 år. :) Det blir lite fika hos mina föräldrar då min lägenhet är som en bastu. Phu....

Eventuellt åker min son och jag upp till mina föräldrars husvagn några dagar, då får jag chansen att ta årets dopp. Det har nog aldrig hänt att jag inte har badat innan den 27 juli en sommar. Men allt ska vara första gången. 


Ta hand om er och glöm inte att Andas


6 kommentarer:

Pirjo Engström sa...

Haha! Jaa, vem är den där Marie-Louise egetligen?? ;)Hoppas att du kan vila dig och sova ordetligt så att du återhämtar dig till kalase imorgon :) Kul att få komma till dina föräldrars husvagn och leva det livet några dagar...kanske bli lite uppassad ;)Ha en lugn och harmonisk natt och sov gott när det är dags! :) Kram! <3

Fröken Hulda sa...

Svar: KKS kommer som sagt av att man är rejält överrörlig. Är man det är man dessutom mycket smärttålig vilket gör att man kan gå länge, länge och felbelasta och till slut få KKS. DÅ gör det ont. Jag trodde också ett tag att det var lång utmattning som satt sig i kroppen men så var det ju inte. Vet du med dig att du är mycket överrörlig KAN det ju vara KKS men behöver inte vara det.

Kram

jeanettish.blogspot.com sa...

lägga huvudet på kudden om en snar framtid... en sådan härlig formulering :)

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jag får också ont i kroppen om jag överansträngt mig genom att vara för aktiv.
Hoppas du får en bättre dag i morgon

Kram Lotta

MyStory sa...

Det är säkert så att du gjort mer än du borde göra och att kroppen talar om det genom att ge dig värk. Hoppas idag är en bättre dag!
Kram

Vida sa...

Hoppas du får den återhämtning du behöver, lyssna på kroppen.. den är klok ibland när knoppen inte lyssnar.

Kramen