söndag 22 juli 2012

Havet & Godaste Fisksoppan EverHemma och vaknade till liv i eftermiddags. Igår var jag så trött av alla underbara intryck från veckan så tågfärden hem är bara en dimma och natten likaså. Jag vaknade med ett migränanfall som inte var från denna värld, fick till och med kräkas. Jag tar det som en kroppslig reaktion av för lite vila den här veckan. Men vem har tid att vila när man har det så underbart. Då fick det bli värk i dag med vila och återhämtning. 


Jag har med mig 1000 fotografier hem så det lär ju ta sin tid att redigera :) Men underbara havsbilder finns det gått om bland dessa. Jag och min syster har verkligen fyllt på energidepåerna, ingen stress bara strosande, shoppande, fikande, ätande, fotograferande, njutande, skrattande, pratande och insupande av all den härliga miljö Göteborg bjuder på. För att inte tala om deras bemötande, jag tror inte jag har träffat på en sur Göteborgare. Alltid trevliga, glada och inbjudande till samtal. Vi har hittat flera små guldkorn den här resan också, som vi helt klart kommer besöka igen. Jag åt den godaste fisksoppan i mannaminne i fredagskväll. Jisses! 


Jag shoppade som sagt på Rabalder och vilken personlig service jag fick. Jag fick prova allt i butiken tror jag, hon bara kom med mer och mer och det begav sig på det sättet att jag faktiskt köpte helt andra kläder än de jag själv valt från början. Ibland är det bra att man får förslag av expediten, just för att prova något helt annat en man själv tror att man passar i. Jag hade snålat och sparat inför denna resa så jag unnade mig fyra klänningar, två koftor och två leggings. Jag är helnöjd! 

Nu ska jag in och läsa hos Er, jag är nyfiken på vad ni har haft för Er. 


Ta hand om Er och glöm inte att Andas

7 kommentarer:

En Vacker Vardag ♥ sa...

Härligt att du haft det bra och soppan såg fantastisk god ut. Tråkigt med migränen,men som du skriver vem hinner vila när man har kul och gör saker som man gillar.

Kram Lotta

Pirjo Engström sa...

Kul att du hade en så rolig och inspirerande vecka i Göteborg och att du slapp att träffa någon surkart, för det finns en och annan oxå...;-) Att du fick tag på så mycket kläder som du är nöjd med är en bonus :-)
Tråkigt med migränen :-( Se till och vila upp dig ordetligt nu innan du börjar härja med alla fotona som jag f.ö väntar med stort intresse på att få se :-D
Ha det så gott! Kram! ❤

MyStory sa...

Härligt att du haft en så fin vecka men trist att du fått sota för det idag... Hoppas allt känns bättre i morgon!
Kram

Fröken Hulda sa...

Vilken skön resa du verkar ha haft. Den har nog fyllt på dina batterier.

LyckligaPraliner sa...

Vila och må gott av alla dina fina minnen. Tror du har samlat ihop massor av fina minnen och energi som räcker resten av sommaren, hela hösten och vintern. Du har nog det, än fast du tyvärr fick migrän också.

Vilken bra service du fick och så roligt med nya kläder och annat än vad det var tänkt. Det är också ett extra lyft för energin.

Vila och återhämta dig så ses vi strax igen! :)

Kram Ann-Louise

Vida sa...

Låter som en härlig resa trots efterföljden. Vila nu allt du behöver och sen ser jag fram emot att ta del av dina bilder i din takt.. härligt att inse att man kanske ska pröva andra kläder, har varit sugen på att låta andra plocka fram för jag går av gammal vana till samma typ av kläder hela tiden.

Kramelikram från Liv

Lollo sa...

Soppan ser supergod ut..
tråkigt med migränen!