måndag 30 juli 2012

Den Vackraste Av Morgnar


God morgon, vilken dag jag fick vakna upp till. En värld så förtrollande vacker, i en nyduschad skrud, tog den emot mig med öppna famnar. Jag körde ut i skogen genom fält med olika sädesslag, solens strålar reflekterades i alla vattendroppar som klädde världens växtlighet. Jag blev lycklig och glad, kunde inte annat en känna sockerdricka i min kropp och en stor glädje över att leva. Hur vacker kan en morgon vara? Ja, den jag mötte var nog en av de vackraste jag mött. Jag visste inte hur jag skulle fånga den i sin skönhet. 

Konstaterade att det inte gick, fick njuta och lagra detta ögonblick i minnet för att plocka fram en vinterdag. Väl hemma tog jag ändå fram kameran ett ögonblick, tog några kort och ibland får man de vackraste korten i de snabba ögonblicken som blir spontana och kortvariga. 

Ta hand om er och glöm inte att Andas4 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

En vacker morgon - ja bland fält,skogar o ängar blir morgonen extra vacker - de vet jag alldeles bestämt. Jag lämnade allt de där idag o for till gymmet, så gutt att börja dagen så, ett pass, en lagom varm dusch o så en god frukost. Livsnjutning.

Kramiz

En Vacker Vardag ♥ sa...

Det är underbart att gå upp tidigt och möta dagen i lugn och ro,jag mår bäst av att gå upp vid 7

Vilken underbar bild blir alldeles lycklig:)

Kram Lotta

Livskrafter sa...

En beskrivning som vackrare än en evert taube skildring...mmm...jag njuter av varenda ord du levererar så nog kunde du fånga och förmedla till mig i alla fall...tack från hjärtat
kramar
Emma

Vida sa...

Så oerhört vackert skrivet.. behövs inga bilder, du skapar dem i ord.

Kramen