onsdag 11 juli 2012

En Osocial Dag Är Också En Bra Dag


Idag är det en trött Marie-Louise som försöker göra det bästa av dagen. Vila, lite tvätt och åter vila blir innehållet på denna dag. Några dagars aktivitet med socialt fokus tar ut sin rätt, men jag har mina verktyg och ger mig det jag behöver. I morgon mår jag bättre. I morgon ja, dotterns födelsedag. Mer socialt och bjuda på fika, tur att dottern är så företagsam och känner sin mamma väl. Hon fixar detta, jag ska hjälpa henne med en tårta idag som ska befinna sig i frysen över natten. 

För övrigt har jag fått en spännande förfrågan eller snarare två som jag ska ägna en stund åt idag. Berättar mer framöver. 

Vad roar ni er med en dag som denna? Glöm inte att Andas6 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Om du visste hur ofta jag är osocial och tycker att det är skönt. Det är viktigt att tycka om att umgås med sig själv... annars blir det nog olidligt.

Lilla Kullan sa...

Jag är också osocial ibland. Förr hade jag lite svårare att hantera det där, för jag är en väldigt social person annars, men nu har jag lärt mig att ta vara på de där dagarna och bara låta dem gå. Bättre kommer senare.;-)
Hoppas att du får en bra morgondag. Kram

Vida sa...

Härligt med spännande förfrågan, nu blev jag nyfiken :)

Jag behöver verkligen egentid och kan vara så himla osocial ibland, en viktig del av mig.. likväl som den med social längtan.

Kramar

LyckligaPraliner sa...

Jag behöver också såna dagar. Det är väl tur att man kan umgås med sig själv. Det finns ju de som inte står ut med att vara med sig själv. Av olika anledningar. Vi har varit ute hela dagen och packat släpvagnen proppfull tre gånger. En stor lättnad känner jag nu. Och glädje. Ett stort stressmoment är borta för alltid.

Kram Ann-Louise

MyStory sa...

Behöver man vila så ska man vila även om man kanske har lust att göra något. Mina krafter är slut för dagen så det är vila som gäller för mig med....

Så nyfiken jag blev över det du skrev om förfrågningar. Sköt om dig och ha en fin kväll!
Kram

Livskrafter sa...

Ta´t lugnt och känn att det räcker med att bara vara....

Låter som något spännande är på gång. Nyfiken
kram